Baljós árnyak, érdekes nap vár a csillagjegyekre





Vegyesen alakul nap… Legyen figyelmes mindegyik csillagjegy.



Megosztás
Szerző: PT
Létrehozva: 2023.11.08.
horoszkóp szerencse érzelem

Horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Ha úgy érzi, változásra van szüksége, akkor a mai nap jó kezdőpontot jelenthet ehhez. Kezdje kicsiben! Néha elegendő áttologatni néhány bútort, vagy beszerezni egy-két új ruhát, és máris jobban érzi magát, sőt mindez további inspirációt is adhat egy következő „változáscsomaghoz”.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Önnek jelentős hatás, hogy bolygója, a Vénusz a Mérleg jegyébe lép. A Mérleg a harmónia jegye – innentől önre is ezek a kiegyensúlyozott energiák hatnak. A párkapcsolatban, ha van bármi, amit meg kell beszélni, az most sikerülni fog.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Ma legyen elérhető, hangosítsa fel a telefont, mert egy barátnak szüksége lesz a segítségére. Bizalmas problémával keresi meg. Nagy az esélye annak, hogy ön az, aki a legtöbb segítséget tudja most adni még azzal is, ha csak türelmesen végighallgatja. 

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Ma egy olyan emberrel találkozhat, aki hatással lesz önre, de közben óvatosnak is kell lennie vele. Mielőtt bármibe is belemenne vele kapcsolatban, próbálja kicsit kiismerni az illetőt, és ha már tudja, mire számíthat, akkor döntsön annak fényében. Akkor nem érheti csalódás.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Ma egy feladat elvégzéséért nagy elégedettség és öröm lehet a díja. Rövidesen pedig pénz is állhat a házhoz. Mindez pedig alapot ad egy következő lépcsőfoknak, mely viszont már jelentős továbblépést nyújthat önnek.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Ma valaki egy helyzetben teljesen meglepő módon reagálhat a szavaira, így készüljön fel, nehogy zavarba hozzák. Legyen tudatos, ne hagyja, hogy kihozzák a sodrából és máris felül tud kerekedni ezen a kínos szituáción.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Ma a Vénusz a Mérleg jegyébe lép: innentől kezdve kicsit magabiztosabbnak, szerencsésebbnek érzi magát, és ez persze a kisugárzásán is meglátszik. Nem lesz olyan, aki ellen tudna állni önnek!

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Ha valami túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, akkor lehet, hogy okkal gyanakodik átverésre… Legyen ma óvatos, ha ajándékot rendel vagy vásárol, és jóval a normál ár alatt kínálnak valamit. A pénzt ma kétszer is számolja meg minden helyzetben!

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Ma egy szeretettel teli megkeresés vagy üzenet érkezik, talán egy régi ismerős jelentkezik, és ön annyira megörül neki, hogy egyből mindent megígér az illetőnek. Legyen óvatos, mert ha felelőtlen az ígéret, utána nagyon kellemetlen lehet mindezt kimagyarázni.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Ma egy fantasztikus ajánlatba ütközik és mindettől megindulhat a fantáziája, de mielőtt nagyon beleélné magát a dologba, figyeljen és számoljon! Néha az olcsó drágább lesz, amint hozzáadja a rejtett költségeket és elolvassa az apró betűt. 

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Ma fordítson nagyobb figyelmet a szeretteire, különösen egy valakire, talán egy igazi jó barátra, akivel rég találkozott, de kötődnek egymáshoz. Tegyen hát félre mindent, ami elvonja a figyelmét, kapcsolja ki akár a telefont is és figyeljen csak arra, miben tud segíteni.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Szerdán energikus és önbizalommal teli lehet, ami jó alapot ad önnek arra, hogy valamilyen újdonsággal álljon elő egy társaságban. Ha van egy ötlete, vagy egy elképzelése, ma legyen az a nap, amikor mindezt felvázolja és megpróbálja meggyőzni a hallgatóságot az elképzeléséről.





 





Ezeket olvastad már?
„Az idősebb párommal vesztettem el a szüzességemet – de egyszerűen nem hittem el, amit ezután tett”

„Az idősebb párommal vesztettem el a szüzességemet – de egyszerűen nem hittem el, amit ezután tett”

Hihetetlen: ez a 4+1 étel elősegít a haj növekedését

Hihetetlen: ez a 4+1 étel elősegít a haj növekedését

Ez a csillagjegy ma egy hatalmas horderejű jó hírt kap

Ez a csillagjegy ma egy hatalmas horderejű jó hírt kap

„Annyit keresek az OnlyFansszel, hogy a barátom már csak részmunkaidőben dolgozik, és mindent én fizetek”

„Annyit keresek az OnlyFansszel, hogy a barátom már csak részmunkaidőben dolgozik, és mindent én fizetek”

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás