Veszély fenyegeti ezeket a csillagjegyeket, fő az óvatosság





Sokak számára jelent kihívást október utolsó napja.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.10.31.
csillagjégy veszély óvatosság horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Kedden a szinte bármilyen csatát, vitát megnyerne, ha sor kerülne rá, így jobban tenné mindenki, ha nem akasztaná össze a bajszát önnel. Ha valaki óvatlanul mégis kikezdene önnel, amire ma van esély, legyen kíméletes.



 

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Kedden könnyen lehet, hogy nagyon irritálja valaki, aki teljesen másképpen látja a dolgokat, mint ön. Talán úgy érzi, hogy önnél van az igazság, de ez egyáltalán nem biztos, hogy így is van. Próbálja elfogadni, hogy mások számára más a jó. Engedje el ezt a kérdést!



 

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Figyelmét fordítsa elsősorban a családra, a szeretteire. Törődjön az otthonával, a környezetével, és ha alkalma lesz rá, hívjon magához vendégeket is. Ne akarjon azonban mindent tökéletesen megoldani, mert a görcsösség most félre viszi.



 

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Kedden nagyon ügyeljen arra, milyen és mennyire éles kritikát fogalmaz meg a környezetével szemben, mivel lesz olyan is a társaságban, aki nagyon érzékeny minden negatív hangra. Márpedig biztosan nem akarja azzal tölteni a napot, hogy megpróbálja helyrehozni egy meggondolatlan megjegyzését.



 

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Önben általánosan nagy a hajlandóság arra, hogy mindig többet adjon ki magából, mint amennyit visszakap, de higgye el, ez hosszabb távon akkora egyensúlyvesztést okozhat, ami nem éri meg. Ma törekedjen rá, hogy ügyesen ossza be az energiáit.



 

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Legyen ma óvatos azzal, hogy kivel milyen hangot üt meg, mivel könnyen lehet, hogy ma élesebb lesz a nyelve a szokásosnál, így könnyedén kerülhet kellemetlen helyzetbe egy meggondolatlan csípős megjegyzés miatt.



 

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Ma lehet, hogy eljön az ideje annak is, hogy egy kicsit erőteljesebben álljon ki a saját érdekei mellett. Nem lehet mindig egy másik ember szavát, érdekeit követni, legyen ma ön az az ember, aki megmondja, mi legyen. 



 

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Izgalmas napra számíthat kedden, de most túlságosan meggondolatlan, és azokkal is vitatkozik, akikre a legnagyobb szüksége lenne. Ha nyugodt körülményeket teremt, mindenkivel szót lehet érteni, főleg, hogy együtt kell dolgozniuk.



 

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Kedden picit összekuszálódnak a szálak, egy átmeneti késés, vagy zavar nehezítheti, hogy a dolgai a megfelelő ütemben haladjanak. Lehet, hogy mindehhez némi pénzügyi probléma adódik. Ám szinte varázsütésre megoldódik minden délután!



 

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Kedden nem pontosan úgy alakulnak a dolgai, mint, ahogyan azt elképzelte és ez különösen igaz lehet a magánéletére. Valakivel, bármennyire is szeretne, nem tud megfelelően szót érteni, elbeszélnek egymás mellett.



 

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Ma néhány dolgot át kell értékelnie és változtatnia kell, ha meg akarja tartani valakinek a barátságát, vagy a jóindulatát önnel szemben. Most olyan helyzet áll elő, amikor nem érdemes túlságosan ragaszkodni az elképzeléseihez, hiszen egy tartós feszültség nagy kárt is tud okozni.



 

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Ma könnyen lehet, hogy valaki egy olyan ajánlattal keresi meg, amely nem csak nagyon ígéretesen hangzik, hanem a gyakorlatban is jól megvalósítható. Ha így van, használja ki, csapjon le rá és hozza ki belőle a legtöbbet!


 









Ezeket olvastad már?
Ennek a két csillagjegynek nagyon rosszul indul a hét

Ennek a két csillagjegynek nagyon rosszul indul a hét

Százmilliókat nyert kaparós sorsjeggyel, váratlan dolgot tett az amerikai nő

Százmilliókat nyert kaparós sorsjeggyel, váratlan dolgot tett az amerikai nő

„Az orvosok azzal kezdték” – csodát tett, 47 kilót fogyott a magyar édesanya

„Az orvosok azzal kezdték” – csodát tett, 47 kilót fogyott a magyar édesanya

Ennyit kell naponta aludnod, hogy olvadni kezdjen rólad a zsír

Ennyit kell naponta aludnod, hogy olvadni kezdjen rólad a zsír

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás