Nők és a testszőr: menjen vagy ne menjen?

Egy kanadai influenszer vállalta fel nemrégiben a szőrzetet a testén. A hír kapcsán beszélgetett el a szőrtelenítés témájáról Lakatos Vivien és Ács Viktória a Mokkában.



Megosztás
Szerző: H.A.
Létrehozva: 2023.08.08.
Julia Robert szőrtelenítés szőr lézeres szőrtelenítés Madonna

„Nem érdekli a kritika a Kanadában élő tiktokert, aki büszkén vállalja a szőrzetet a testén” – tudtuk meg a Mokkából. A műsorban két meghívott vendég, Lakatos Vivien és Ács Viktória szépségszakértők osztották meg a nézeteiket azt illetően, vajon kényelmesebb megoldást jelent-e a nők számára az, ha meghagyják magukon a szőrt és lemondanak a szőrtelenítés sokszor fárasztó procedúrájáról, és arról is, jelenleg hogy állnak hozzá ehhez a kérdéshez Magyarországon.

Lakatos Vivien és Ács Viktória Fotó: TV2/Tények

Mint kiderült, ez a téma már évek óta visszatérő vita tárgyát képezi: korábban Madonna és Julia Roberts is felhívta magára a figyelmet, amikor meghagyták a szőrt a testük bizonyos részein. Viszont, a két szépségszakértő meglátása szerint, a szőrtelenítés Európában továbbra is a szépségápolás részét képezi, már majdhogynem elvárt.

Európában még inkább a szőrtelen test az, ami imponál 

– jelentette ki Lakatos Vivien. A továbbiakban azt is megosztotta a két szakértő, melyek jelenleg a legelterjedtebb szőrtelenítési technikák, és hogy ezek közül ők melyet tartják a leghatékonyabbnak.

A további részleteket a Mokka interjújából lehet megtudni.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás