Nagy változás jön ma a legtöbb csillagjegy szülöttének életében





Érezhető változások és meglepő események történnek, amelyek megváltoztatják véleményét az élet komoly dolgairól, sőt, akár olyan élmények is érhetik, amik változtatnak hitén, spirituális beállítódásán.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.07.13.
csillagjegy napi horoszkóp külvilág pozícióharc esemény

2023. július 13.

Horoszkóp



 

Kos (03. 21. – 04. 20.)

A napi horoszkóp szerint enyhül a feszültség, és igazán elemében van. Ez annak is köszönhető, hogy végre úgy érzi, nem kell hadakozni a világgal, maguktól is működnek a dolgok, haladnak az ügyek. Ha friss a kapcsolata, szép szerelmi vallomásban lehet része.



 

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Munkahelyén pozícióharc dúl, és hamar az események középpontjában találhatja magát, jóllehet csak mellékszereplőként. Ez esetben ennek csak örüljön, és véleményalkotás helyett ön csak mosolyogjon, bólogasson! Ez nem a gyengeség jele.



 

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Romantikus nyári nap vár önre. Szervezzen közös programot a párjával, vagy ha szingli, a barátaival menjen szórakozni, mert most megismerkedhet valakivel, aki pont olyan lesz, mint amilyen embert elképzelt magának.



 

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Érezhető változások és meglepő események történnek, amelyek megváltoztatják véleményét az élet komoly dolgairól, sőt, akár olyan élmények is érhetik, amik változtatnak hitén, spirituális beállítódásán.



 

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

A kapcsolatépítés lesz csütörtökön a középpontban, és most sokra viheti néhány ismerős segítségével. Rendkívüli intenzitással éli meg a különböző találkozásokat, és most igazán boldoggá teszi egy vidám, bensőséges, romantikus találkozás.



 

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

A párkapcsolati konfliktusok feloldásához sokkal több megértést kell mutatnia. A szokott határozottság jót tesz, amikor a külvilágban kell küzdenie az érdekeiért, de a párjával való viszonyt aláássa. Bátorítsa inkább a másikat, hogy megossza önnel a gondjait!



 

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Egy magánéleti probléma még jelentéktelennek tűnhet, de igyekezzen még csütörtökön megoldani, mielőtt teljesen kiélesedne a konfliktus. Jó arányérzékkel közelít mindenhez, lelki és praktikus kérdésekhez is, valahogy érzi, merre tud a legügyesebben haladni.



 

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

A napi horoszkóp szerint a bolygók segítenek a célok elérésében, de meglehetősen önfejűvé is teszik. Muszáj, hogy egy kis rugalmasságot mutasson! Együtt kell működnie másokkal, nem pedig legyőzni őket.



 

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Ha olyan szerencsés, hogy a nyaralását tölti, akkor most átadja magát a nyár varázsának. Jöhetnek a hűs vizű, kellemes strandok, a nagy beszélgetések. De ha dolgozik, akkor is van része örömben: az életet ma kellemesnek, az embereket szórakoztatónak látja.



 

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Időről időre felmerül egy probléma, amit aztán megválaszolatlanul a szőnyeg alá söpör. Egy őszinte beszélgetés sokat segíthet, hogy tisztábban lássa kapcsolatuk jövőjét a párjával. Befolyásos barátjától bizalmas információkat kap.



 

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Szórakozásra, játékra, de tanulásra is nyitott lesz ma. Szorgalmának és leleményességének köszönhetően pedig mindebből még hasznot is húzhat. Olyan lehetősége adódhat, ami egyszeri és megismételhetetlen.



 

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Kellemes meglepetésekben lesz csütörtökön része, de csak akkor, ha nem temetkezik bele a munkába, hanem kimozdul. A bolygók szerint viszont most valaki úgy leveszi a lábáról, hogy nincs türelme várni, azonnal kezdeményez.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás