A körmöd elárulja, ha kiborít a stressz! Íme a jelek





Gondolkoztál már azon, hogy vajon összefügg-e valamilyen módon a körmöd formája és a személyiséged? Úgy látszik, még ez is árulkodik néhány titokról!



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2023.07.12.
köröm tulajdonság személyiség életmód természet

Hosszú, széles, szögletes vagy kerek? Hiszed vagy sem, de minden annyira egyedi rajtunk, hogy még ezek a jellegzetességek is árulkodnak személyiségjegyeinkről. Lássuk, mit derítünk ki rólad a körmöd formája alapján!

Neked milyen a körmöd? Igazak rád az ez alapján tett állítások? (Fotó: Pixabay)

Ha keskeny és hosszúkás körmeid vannak, akkor kreatív vagy, fantáziadús, ugyanakkor aprólékos is, ügyelsz a részletekre és logikusan gondolkodsz. Ezek a tulajdonságok lehetővé teszik a legkülönfélébb helyzetek kreatív és gyakorlati megközelítését is, tehát innovatív megoldásokat találsz, miközben a racionális szempontokat is figyelembe veszed. Noha általában nyugodt és könnyed vagy, vannak pillanatok, amikor úgy érezheted, hogy túlterhelt vagy. Ilyenkor vagy visszavonulsz, vagy pedig elveszíted az önuralmad. Bár képes vagy kezelni a stresszt és a nyomást a mindennapi életben, a váratlan kihívások kiboríthatnak. 

A körmeid szélesek, inkább téglalap alakúak? Ezek szerint te közvetlen, nyitott, kifejező, megbízható és karizmatikus személy vagy. Erős önbizalmad lehetővé teszi, hogy habozás nélkül elmondd a véleményedet, még akkor is, ha az jelentősen eltér a többiek nézőpontjától. Fogékony vagy az új ötletekre, karizmatikus aurád megnyugtatja az embereket. Nyíltan kimutatod az érzelmeidet, együttérző vagy, jó hallgatóságként tekintenek rád. 

Amennyiben a körmöd kerek, akkor a nyugodtságodról vagy ismert a környezetedben. Ügyesen kezeled a bonyolult, stresszes helyzeteket is, érdeklődő természeted arra késztet, naprakész maradj a legújabb trendekkel és hírekkel kapcsolatban. A rugalmasság az egyik erősséged, mivel képes vagy visszalendülni a kudarcok után, és megőrzöd optimista látásmódod. Nagylelkű és gondoskodó vagy, gyakran mások szükségleteit a sajátod elé helyezed. Romantikus és szentimentális természeted lehetővé teszi, hogy kifejezd a mások iránti megbecsülésed. Remek tanácsadó vagy!

Ha rövid, négyzet alakú körmeid vannak, akkor független vagy, szereted te meghozni a döntéseket, vállalod az irányítást és a felelősséget. Úttörő szellemed arra késztet, hogy innovatív megközelítéseket keress, és ne félj kockázatot vállalni. A hűség az egyik meghatározó tulajdonságod, hiszen következetesen kitartasz barátaid és családod mellett, így megbízható szövetségessé válsz. Karriered során lendületes és céltudatos vagy, hajlandó vagy keményen dolgozni céljaid és szakmai előrelépésed érdekében. Kilábalsz a kudarcból és kitartásra ösztönzöl másokat. A közvetlen és őszinte kommunikáció híve vagy még akkor is, ha nem mindig felel meg a mondanivalód mások elvárásainak. 





 





Ezeket olvastad már?
Ennek a két csillagjegynek nagyon rosszul indul a hét

Ennek a két csillagjegynek nagyon rosszul indul a hét

Százmilliókat nyert kaparós sorsjeggyel, váratlan dolgot tett az amerikai nő

Százmilliókat nyert kaparós sorsjeggyel, váratlan dolgot tett az amerikai nő

„Az orvosok azzal kezdték” – csodát tett, 47 kilót fogyott a magyar édesanya

„Az orvosok azzal kezdték” – csodát tett, 47 kilót fogyott a magyar édesanya

Ennyit kell naponta aludnod, hogy olvadni kezdjen rólad a zsír

Ennyit kell naponta aludnod, hogy olvadni kezdjen rólad a zsír

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás