Ezt a receptet a kezdők is könnyen elkészíthetik. Mennyei finom kókuszos sütemény lesz a végeredmény.
A bögrés süteményeket a legegyszerűbb elkészíteni. Ráadásul praktikusak is, hiszen gyorsan készen vannak, és nagyon finomak tudnak lenni. A kevert kakaós sütemények pedig kivétel nélkül mindig sikert aratnak.
A Mindmegette elárulta a titkos receptet egy extra hozzávalóval, amitől tökéletes és ellenállhatatlan lesz a bögrés kakaós-kókuszos kevert sütemény. Íme!
Hozzávalók:
A süteményhez:
A tetejére:
Elkészítés:
A kókuszos kevert süti elkészítéséhez először a tejfölt a tojással, a cukorral és a vaníliás cukorral jól elkeverjük, majd fokozatosan hozzáadjuk a kókuszreszeléket, végül a sütőporral elkevert lisztet.
A masszát kivajazott, kilisztezett tepsibe öntjük, és 175 fokra előmelegített sütőben 45 perc alatt készre sütjük. Akkor jó, ha a teteje már kezd pirulni, de tűpróbával ellenőrizzük.
Az étcsokoládét a margarinnal vízgőz felett felolvasztjuk, és a kihűlt kevert süti tetejére öntjük.
Hogy még könnyebb dolgod legyen az elkészítés során, nézd végig az elkészítésről készült videót:
Nem akar lemaradni a Metropol cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi hetente három alkalommal elküldjük Önnek a legjobb írásokat!
Feliratkozom a hírlevélre