Ez a csillagjegy ma képtelen lesz úrrá lenni az érzelmein





Ezen a szombaton a Bikának remek napja lesz, a Bak viszont legyen megértő.



Megosztás
Szerző: PT
Létrehozva: 2023.05.13.
horoszkóp életmód

Horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Személyes életében a kommunikáció fontos szerepet játszhat szombaton. Próbáljon meg nyitottan és türelmesen beszélni másokkal. Egy konfliktus vagy félreértés könnyen elkerülhető, ha figyel a szavakra és a gesztusokra. Legyen kedves és figyelmes, ez elősegítheti a harmonikus kapcsolatokat.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Szombaton igazán remek napja lesz. Végre tényleg el tud lazulni, ki tud kapcsolni. Fontos is, hogy kizökkenjen a hétköznapokból. Meglátja, hogy ha picit távolabb lép a problémáitól, mennyivel könnyebben talál rájuk megoldást. 

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Egy nagyon kommunikatív nap előtt áll. Ez önmagában persze nem újdonság önnek, de az igen, hogy most nagyon izgalmas hatások érik. Érezheti azt is, hogy az emberek ön körül élénk érdeklődéssel figyelik, és ez lehetőséget ad arra, hogy kapcsolatba lépjen másokkal és megossza velük az ötleteit.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Nagyon érzelmes és intuitív lesz szombaton. Bízzon az ösztöneiben és hallgasson a belső hangra, mert most csalhatatlanul vezeti önt. Legyen figyelmes másokkal, nyitottan közelítsen feléjük, mert így teljesen rá tud hangolódni az érzéseikre. 

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Szombaton az a legfontosabb, hogy a figyelme középpontjába helyezze a szeretteit, és úgy igazán jelen legyen a kapcsolataiban. Lehetősége van olyan eseményeken vagy találkozókon részt venni, ahol másokkal kapcsolódhat, és megmutathatja a ragyogó személyiségét.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

A szombat arra a legmegfelelőbb, hogy letisztázza magában az érzéseit, és másokkal való kapcsolatában is rendet teremtsen. Jól teszi, ha él a lehetőséggel, mert van egy-két elvarratlan szál az életében.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

A csillagok jelzése szerint ma kövesse a megérzéseit, mert azok csalhatatlanul mutatják az utat. Ha vannak művészi ambíciói, most abban is nagyot alkothat! Segítségére lesz mindenben az intuíciója.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Ma feltűnik a színen egy régi ellenfele, és ön egyszerűen képtelen úrrá lenni az érzelmein. Kilátástalan vitába lehetőleg ne keveredjen, inkább próbálja meg elengedni a dolgot, azzal többre jut.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Szombaton a szokásosnál is erősebbek az ösztönei, és jelzik, ha valami nem teljesen tiszta egy szituációval kapcsolatban. Figyeljen erre, és hallja meg a belső hang üzenetét, főleg, ha egy új ismerősével kapcsolatban súg önnek.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Valaki a közvetlen környezetében igen sokat bosszanthatja. Higgye el, nem szántszándékkal tesz így, csak valahogy nagyon különböző az életritmusuk, felfogásuk. A megértés lehet az egyetlen út, ha nem akarja végleg elkerülni.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Ma nagyon idegesíti a párja akadékoskodása. Próbáljon meg rájönni, mi a baja a másiknak valójában! Ha sikerül, akkor meg is beszélhetik. A délután már egészen csodálatosnak ígérkezik, és még valami rendkívüli is történhet önnel.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Pletykák, intrikák középpontjában találhatja magát a mai napon, de ez nem szabad, hogy elkeserítse. Csak annyit vegyen magára, amennyi valóban önre tartozik, de még ez esetben is védje meg az érdekeit. Mindenkivel előfordul, hogy hibázik.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás