
"Az járt a fejemben, hogy tökéletesen nézzek ki" – annyit fogyott az esküvőjére, hogy utána évekre meddővé vált
Egyetlen cél lebegett a fiatal nő szeme előtt: hogy az oltár előtt minél tökéletesebben mutasson.
Aki kíváncsi, milyen a megújult Gléda Vendéglő padlizsánkrémje, most kipróbálhatja!
A megújult Gléda Vendéglő egyik népszerű előétele, a padlizsánkrém receptjét is megosztotta olvasóinkkal. Íme így készül, amit ott ehetünk.
4 db padlizsán
15 g só
5 g őrölt feketebors
2 gerezd fokhagyma
15 g mustár
A héjas padlizsánokat egy késsel megszurkáljuk, és 200 fokos sütőben 40 perc alatt puhára sütjük.
Amikor langyosra hűltek, meghámozzuk, és egy szűrő segítségével lecsepegtetjük belőlük a levet.
Ezután egy késsel a megfelelően pépes állag eléréséig aprítjuk a padlizsánt, majd egy keverőtálban hozzáadjuk a fűszereket, az apróra vágott, vagy lereszelt fokhagymát és a mustárt. Ízlés szerint apróra vágott friss korianderrel tovább ízesíthetjük.
Egyetlen cél lebegett a fiatal nő szeme előtt: hogy az oltár előtt minél tökéletesebben mutasson.
Ritka csoda történt a kórházban.
A gyors megoldások kényelmesek, de hajunk szépségének hosszú távon csak ártanak.
Nem akar lemaradni a Metropol cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi hetente három alkalommal elküldjük Önnek a legjobb írásokat!
Feliratkozom a hírlevélrePortfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.