A horoszkópod a kulcs, ezt hozza a május!





Májusban megtörnek a régi minták és új szokások alakulnak ki. Ezt a hónapot a felismerések és félreértések jellemzik!



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2023.04.30.
havi horoszkóp várakozások életmód május

A május az új lendület hónapja, de a hangulatát körül lengi még a stressz. Megsúgták az égiek, hogy rád mi vár ebben a zavaros és egy kissé zűrös időszakban!

Lássuk, az égiek szerint mit hoz a május! Fotó: Shutterstock

Kosként a legnagyobb körültekintéssel kell kezelned a kényes ügyeket. Lehet, hogy türelmetlennek érzed magad vagy a szőnyeg alá söpröd a nehéz helyzeteket, de ez hosszú távon csak tovább növeli a bajt. A kapcsolatodban nemkívánatos meglepetésre számíthatsz, a hónap második fele alkalmasabb lesz a nehéz beszélgetésekre. A munkádban elismerik erőfeszítéseidet, de azért óvatosan bánj a pénzzel!

Ha Bika vagy, akkor a pesszimista gondolkodásmód most elhomályosíthatja az elmédet. Koncentrálj a vágyaidra és motivációidra ahelyett, hogy csak végeredményre összpontosítanál. Egy személy az életedben – legyen az egy családtag vagy a szerelmed –törődést igényelhet. Lehet, hogy meg kell békítened valakit és fel kell oldanod néhány régi konfliktust. Ennek során legyél türelmes és empatikus. Jövedelmező projektek keresztezik az utadat, most érdemes befektetni!

Mit hoz a hónap az Ikrek számára? Jobban kellene koncentrálnod a saját igényeidre és azt is el kellene fogadnod, hogy vannak korlátaid. Itt az ideje, hogy lezárd azt a kapcsolatot, ami bizonytalanná tesz és kétségeket ébreszt benned! A május számodra a bőség időszaka, szerencséd lesz pénzügyekben, még ha a kiadásaid nőnek is. Megfontolt döntésekkel nyert ügyed van!

Ha Rák jegyű vagy, akkor pozitív lelkiállapotban kell lenned ahhoz, hogy a csapások kimenetelét a javadra fordíthasd. Lehetséges, hogy ebben a hónapban sok kudarc próbára teszi a türelmedet, de ha megadod magad, akkor életed legbőségesebb szakaszáról maradsz le, tehát légy határozott és kitartó! Fogalmazd meg az érzéseid és szánj időt a kapcsolatodra akkor is, ha ez az időszak a karrierbővítésről és az anyagi növekedésről szól. Fényes csillagként fogsz ragyogni a szakterületeden, de ne feledd, társasan szép az élet!

Oroszlánként most minden erőddel arra koncentrálsz, hogy visszanyerd az önbecsülésedet. A hiúságodat súlyos csapás érte, emiatt elveszettnek érezheted magad, de a feladás nem opció. A nehézségek fontos karmikus leckéket tanítanak neked, a fájdalmas rész után bőség következik. Lehet, hogy sok időt és energiát fektettél a romantikus kapcsolatodba, de nem jutottál előbbre. A szívfájdalom kiábrándító lehet, de ez a forgatókönyv bármikor megváltozhat. A pénzügyi siker a magabiztosságodban és kiegyensúlyozottságodban rejlik!

A Szűznek óvatosnak kell lennie! Légy észnél a tetteidet és a szavaidat illetően! Minden, amit teszel és nem teszel, jelentős következményekkel járhat ebben a hónapban. Ne hagyd, hogy az érzelmeid eluralkodjanak rajtad. A párkapcsolati küzdelmek miatt levertnek érezheted magad, de maradj higgadt és tegyél egy lépést hátra, kezeld nagyobb tapintattal a kihívásokkal teli helyzeteket. A munkádat illetően izgalmas lehetőségek vár rád, de mielőtt döntesz, mérlegeld az előnyöket és a hátrányokat!

Ha Mérleg jegyű vagy, érdemes lenne elbeszélgetned az érzéseidről valakivel, akiben megbízol. Májusban sok olyan dolog fog történni, amelyek miatt túlterheltnek érezheted magad, ugyanakkor a társasági életed pezsegni fog. Nem szabad hagynod, hogy az ego-alapú gondolkodás eluralkodjon a kapcsolatodon. Munka szempontjából ez egy nagyon mozgalmas hónap lesz, pénzügyi sikerekkel megáldva. A befektetett munka eredményét a hó második felében várhatod.

Fontos, hogy a Skorpió kiegyensúlyozott maradjon. Adódhatnak nehézségek a magánéletedben és a munkádban, amiket csak nyugodt viselkedéssel lehet átvészelni. Aktív társasági életet élsz, de ebben a hónapban a családod lesz a legnagyobb támaszod. Kisebb pénzügyi problémákkal kell megküzdened, a munkahelyen pedig vigyáznod kell a pletykákkal és átláthatóan és kell dolgoznod. Ha befektetnél, azt előzze meg alapos utánajárás!

Nyilasként kulcsfontosságú lesz számodra, hogy megtaláld az egyensúlyt a munka és a magánélet között. Számos olyan feladat vár rád, amelyre nagy figyelmet kell fordítanod, de vigyáznod kell az egészségedre és a kapcsolataidra is. A csillagok azt sugallják, hogy többféle bevételi forrás nyílhat meg előtted. A munkatársakkal való együttműködésed jelentősen javulni fog, ami segíti az előrelépést a karrieredben. Felülmúlod versenytársaid!

A Baknak ideje előtérbe helyeznie érzéseit és élvezni az életet! Sok lehetőség adódik, hogy bizonyítsd tehetségedet, de ha nem leled örömödet az élet apró ajándékaiban, vagy nem alakítasz ki mély lelki köteléket önmagaddal, akkor nem leszel elégedett. Lépj kapcsolatba a spirituális oldaladdal és tölts egy kis időt magányosan, hogy megtaláld a belső egyensúlyt. Figyelj rá, mi hagyja el a szád, különben sérülhet szeretteid egója.  A tudásod lenyűgöző, de légy megfontolt és kerüld a vitás helyzeteket!

Az univerzum a hosszú távú kapcsolatok kialakítására és fenntartására helyezi a hangsúlyt a Vízöntő életében. A családodnak szüksége lesz rád, akár egy felújítás miatt, akár pedig azért, hogy több időt tölts szeretteiddel.  Ebben a hónapban egy távoli helyről kaphatsz állásajánlatot. Az erőfeszítéseid megtérülnek, de fontos, hogy az odáig vezető úton is kiegyensúlyozott maradj. A hónap második felében a csillagok több erővel és tekintéllyel áldanak meg a munkádat illetően.

Halakként motiválnod kell magad, hogy boldogabb és energikusabb legyél. Frissítsd az élettered vagy próbálj ki egy új hobbit, a lényeg, hogy felélénkülj és pozitív legyen a hozzáállásod. Hasznos lenne egy kicsit rugalmasabban viszonyulni a kapcsolataidhoz, fogd vissza a temperamentumod és maradj türelmes! Munkahelyi erőfeszítéseid meghozzák a várt eredményeket, mindazonáltal diplomatikusnak kell lenned. Noha mozgalmas hónapnak nézel elébe, képes leszel egyensúlyt teremteni a munka és a magánélet között. 





 





Ezeket olvastad már?
Heti horoszkóp: itt az ideje eldönteni, hogyan tovább!

Heti horoszkóp: itt az ideje eldönteni, hogyan tovább!

Felemészt a stressz és a bizonytalanság? Ezek a gyógynövények segítenek minden bajodon

Felemészt a stressz és a bizonytalanság? Ezek a gyógynövények segítenek minden bajodon

Ennek a két csillagjegynek nagyon rosszul indul a hét

Ennek a két csillagjegynek nagyon rosszul indul a hét

Százmilliókat nyert kaparós sorsjeggyel, váratlan dolgot tett az amerikai nő

Százmilliókat nyert kaparós sorsjeggyel, váratlan dolgot tett az amerikai nő

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás