RETRO RÁDIÓ

Mutatjuk, mely csillagjegyeknek hoz romantikát az új hét

A Halak tudják jól: szeretni a legjobb. Figyeljen oda jobban a barátaira, mert valakinek a környezetében nagy szüksége van arra a szeretetre, amit csak ön adhat! És az okos tanácsaira is.Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.03.20.
horoszkóp

2023. március 20.

Horoszkóp 

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Ha egyedülálló, lehetősége adódhat hétfőn egy munkahelyi szerelemre. Az illető lehet, hogy már este is hívogatja, randit kér öntől. Egyelőre azonban jobb titokban tartani a viszonyt, mert ha kitudódik, abból kellemetlenségei lehetnek. 

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Anyagi gondjaiból most a párja húzhatja ki végre. A hatás ugyan csak átmeneti, de most minden segítség jól jön. A hosszú távú terveit, stratégiáit azonban módosítani kellene a pénzügyeit illetően. Akkor lassú javulásra számíthat. 

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Ha képtelen a kompromisszumokra, akkor szakításra kerülhet sor a párkapcsolatában. Ám ha túllát a pillanatnyi haragján és önös érdekein, akkor hamarosan jobb lesz a kapcsolata, mint amiről valaha is álmodott volna. 

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Valakivel hétfőn és a következő napokban vagy elmélyül a kapcsolata, vagy elkezd egyre sekélyesebbé, felszínesebbé válni. A kapcsolatok sokfélék lehetnek, nem mindig ugyanaz az út a mélységek felé. Ezt ön, mint nagy érzékenységű ember, jól tudja. 

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Hétfőn még úgy érezheti, hiába való minden ténykedése. Semmilyen befektetése nem térül meg. Ne akarjon mindent egyszerre. Az idő fontos tényező: hagyja, hogy beérjenek a dolgok. Ha folyton mindent abbahagy, akkor ez lehetetlen. 

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Ha eddig halogatott is egy esedékes orvosi konzultációt, ezt tovább már ne tegye! Ideje végre meglátogatnia az orvosát és kivizsgáltatnia a tünetet, ami oly régóta kínozza. Hétfőn esélyes megtalálni a gyógyírt rá. 

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Valakit az útjába sodorhat a sors hétfőn, akiről úgy érzi, valami titkos kapcsolat köti önöket össze. Ez akkor is így lehet, ha valójában még sohasem látta az illetőt. Valószínűleg valami dolguk van együtt. Nem feltétlenül a szerelem. 

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Gyökeres fordulatot vesz az élete: azon kapja magát, hogy mindenki az ön kegyeiért harcol. Használja ki ezt a jó időszakot arra, hogy ne csak szerelmi téren érjen el sikereket a vonzerejével. 

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Szerelmi kapcsolata szerencsésen alakulhat hétfőn. Most nagyon vonzó az ellenkező nembeliek szemében, és ezzel a vonzalommal van is bőven lehetősége élni, és visszaélni is. Tisztázza előre, hogy ez most csak kaland, vagy komoly! 

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Kisebb-nagyobb konfliktusa lehet ma a kedvesével vagy a főnökével, esetleg mindkettővel. Ezek inkább érzelmi indíttatású zűrök, amiket kellő higgadtsággal és nagyvonalúsággal kezelve, könnyen úrrá lehet felettük. Engedje el a dühét! 

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Ezen a héten és már ma is sok jó lehetősége adódhat, hogy pénzügyi helyzetén javítson! Ne habozzon utánanézni, hogy mi módon! A lehetőség csak egyszer adódik. Ne hagyja ki! A kitartás a másik, amire figyelnie kell! 

Halak (02. 19. – 03. 20.)

A Halak tudják jól: szeretni a legjobb. Figyeljen oda jobban a barátaira, mert valakinek a környezetében nagy szüksége van arra a szeretetre, amit csak ön adhat! És az okos tanácsaira is.

 

Ezeket olvastad már?
Tiszta otthonra vágysz? Ez az öt tipp segít, hogy ezt elérhesd!

Tiszta otthonra vágysz? Ez az öt tipp segít, hogy ezt elérhesd!

Sikert sikerre halmoznak ma ezek a csillagjegyek

Sikert sikerre halmoznak ma ezek a csillagjegyek

Heti horoszkóp: erre a csillagjegyre az élet több területén is új kezdet vár

Heti horoszkóp: erre a csillagjegyre az élet több területén is új kezdet vár

A 47 éves Emőke másfél hónap alatt 7 kilót fogyott, pedig többet eszik, mint előtte

A 47 éves Emőke másfél hónap alatt 7 kilót fogyott, pedig többet eszik, mint előtte

Top hírek

Ezek is érdekelhetikHírlevél-feliratkozás