Túl sokat vállal magára a Szűz, ez ma visszaüthet





Itt a magyarázat: ezért olyan ingerült mostanában a Szűz.



Megosztás
Szerző: Ny.M.
Létrehozva: 2023.02.24.
horoszkóp türelem

Kos (03. 21.–04. 20.)

Ha volt valami, ami mostanában nyugtalanította, pénteken elengedheti az aggodalmakat. Muszáj pozitív várakozásokkal tekinteni a jövőbe, mert ezzel vonzhatja be a kedvező fejleményeket. Ennek egy bizonyítékát felvillantja a sors ön előtt...

Bika (04. 21.–05. 20.)

Meglepő fordulatra számíthat egy fontos üggyel kapcsolatban. A korábbi akadályok varázsütésre hárulnak el az útjából. Nem tudni, milyen irányba halad tovább, de legalább eldől a dolog. Ideje az igazán fontos feladatokra koncentrálni!

Ikrek (05. 21.–06. 21.)

Pénteken a bolygók vitákat, feszültséget jeleznek a legközelebbi kapcsolatokban. Óvatosan bánjon a szavak fegyverével, különben mély sebet ejthet a másikon, amit nehéz lesz később begyógyítani.

Rák (06. 22.–07. 22.)

Ha szerelmi kalandokra vágyik, a sors teljesíti a kívánságát. Titkos munkahelyi kapcsolat új izgalmakat hozhat az életébe, az már persze az ön döntésén múlik, vállalja-e az ezzel járó kockázatokat. Nem biztos, hogy megéri...

Oroszlán (07. 23.–08. 22.)

Ha párkapcsolatban él, a másik megpróbálja korlátozni a nagyravágyó, lelkes természetét. Nem letörni akarja, csak szeretne a hétköznapi teendők felé terelni. Érdemes hallgatni a jó szóra, muszáj végiggondolni a részleteket is.

Szűz (08. 23.–09. 22.)

Nagyon sokat vállal magára, s ez most visszaüthet. Óriási erőfeszítésébe kerül tartani az ígéreteket mind a munkában, mind a magánéletben. Érthető, hogy mostanában ideges és türelmetlen mindenkivel. A megoldás a kevesebb vállalás lehet...

Mérleg (09. 23.–10. 22.)

Figyeljen rá pénteken, hogy ne a párján vezesse le a feszültséget. Inkább vegye észre, mennyi szeretettel és a törődés mennyi jelével veszi önt körbe. Ma is szinte a tenyerén hordozza, ha hagyja.

Skorpió (10. 23.–11. 22.)

Nyílt és érzékeny típus, olykor azonban visszahúzódó, s pénteken ez utóbbi jellemző inkább önre. Nem szabad, hogy a megszokás vagy a munka vegye át a főszerepet az életében. Ha érdekes meghívást kap, mindenképp fogadja el.

Nyilas (11. 23.–12. 21.)

Szereti a változatosságot és a nagyszabású terveket. Úgy gondolja, a kis lépések méltatlanok önhöz és az elképzeléseihez. Pénteken mégis bölcsebb lenne legalább pici önmérsékletet tanúsítani. Ne rohanjon le senkit a lenyűgöző tervekkel.

Bak (12. 22.–01. 20.)

Különös megérzései támadnak pénteken, szinte érzékeli a többiek hangulatát, gondolatait. Ezzel az érzékenységgel ha mások felé fordul, valóban megnyithatja a szívüket, és okos javaslatokkal segíthet a problémáik megoldásában.

Vízöntő (01. 21.–02. 18.)

Az égiek pénteken abban támogatják, hogy helyesen tudjon dönteni, és legyen kitartása is az elgondolásai kivitelezéséhez. A magánéletben éppúgy, mint a karrierben. Ha tehát van valamilyen személyes célja, azzal nagyot léphet előre!

Halak (02. 19.–03. 20.)

Ahhoz, hogy a pénteket rendben átvészelje, muszáj együttműködnie a környezetével. Csak akkor győzhet, ha segítőket talál maga mellé. Beszéljen őszintén valakivel, akiben megbízik. Az intuíciókra is érdemes hallgatni.





 





Ezeket olvastad már?
Májusi pénzhoroszkóp: sosem látott bőséget hoz a Jupiter és a Vénusz

Májusi pénzhoroszkóp: sosem látott bőséget hoz a Jupiter és a Vénusz

Erre figyelj oda, amikor gyümölcsfát vásárolsz

Erre figyelj oda, amikor gyümölcsfát vásárolsz

Figyelmeztetnek a szakértők: a következő világjárvány egy gyilkos gombafertőzés lehet, amely agyduzzanatot és gennyes keléseket okoz

Figyelmeztetnek a szakértők: a következő világjárvány egy gyilkos gombafertőzés lehet, amely agyduzzanatot és gennyes keléseket okoz

Üzentek a csillagok: fontos, hogy ez a csillagjegy ma mindenképp hallgasson a megérzéseire!

Üzentek a csillagok: fontos, hogy ez a csillagjegy ma mindenképp hallgasson a megérzéseire!

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás