Így csókol meg a párod? Üzenete van a technikájának!





Hiszed vagy sem, de több mint egy tucat módja van annak, ahogy megcsókolhatsz valakit. A különféle közeledési módok mást-mást jelentenek.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2023.02.18.
csók kapcsolat romantika érzelemkifejezés

A házasság- és családterapeuta dr. Callisto Adams szerint 15 különböző csókot különböztethetünk meg, amelyek mindegyike más érzelem kimutatására szolgál. A csók része az intimitásnak, lássuk, a te életedben ez miként jelenik meg!

A szenvedély, az érzelmi biztonság és a támogatás kifejezője is lehet egy csók (Fotó: Kovács Tamás)

A homlokcsók romantikus, az érzelmi közelséget és az irántad érzett szeretetet és tiszteletet mutatja. Ha így tesz a párod, biztos lehetsz benne, hogy tisztel és megbecsül. Az arcra adott puszi ezzel szemben azt jelzi, hogy a választottad többet akar tőled. Ha pedig a kedvesed az orrodat puszilja meg, azzal azt akarja elmondani, hogy őrülten boldog melletted.

Ha a párod lassan és gyengéden, ugyanakkor szenvedélyesen csókol meg, azzal megmutatja a törődést és azt, hogy biztonságban érezheted magad vele. A francia csók a vágy és a közelség kimutatására szolgál, ha így közeledik hozzád a párod, biztos, hogy őrjítően odáig van érted! A csukott szemmel csókolózás azt jelenti, hogy a választottad őszintén átadja magát a pillanatnak. A hosszú, szenvedélyes csók megszokott egy kapcsolat elején, de ha ezt a szokást a későbbiekben is megtartjátok, akkor teljes köztetek a testi-lelki harmónia.

A váll megpuszilása a törődést és a tiszteletet jelzi, emögött azonban nincs kéjes vágy. Az eszkimó puszi, azaz az orrok összedörgölése az együttlét örömét fejezi ki. Ha a párod puszit dob neked a levegőben, akkor játékos kedvében van és meg akarja mutatni, hogy odáig van érted!

Rendre három csókot kapsz sorozatban egymás után? Ezek a csókok rövidek és egymást követőek, céljuk pedig megmutatni az elme és a lélek összekapcsolódását. Egy puszi csattan az álladon? Úgy tűnik, a kedvesed kacérkodni akar veled, vélhetően ezt egy szájon csókolás követi. Ha a párod csókot lop, azaz teljesen váratlanul cselekszik, akkor flörtöl veled és arra vár, hogy elmondd, mennyit jelent neked.

A jóéjt puszi a szeretet és a törődés kimutatásának módja egy hosszú távú kapcsolatban. Amikor pedig a párod megfogja a kezed, majd közel húz magához és ezután csókol meg gyengéden, akkor kimutatja, hogy nagyra értékel és te vagy számára a nagy Ő.





 





Ezeket olvastad már?
Százmilliókat nyert kaparós sorsjeggyel, váratlan dolgot tett az amerikai nő

Százmilliókat nyert kaparós sorsjeggyel, váratlan dolgot tett az amerikai nő

„Az orvosok azzal kezdték” – csodát tett, 47 kilót fogyott a magyar édesanya

„Az orvosok azzal kezdték” – csodát tett, 47 kilót fogyott a magyar édesanya

Ennyit kell naponta aludnod, hogy olvadni kezdjen rólad a zsír

Ennyit kell naponta aludnod, hogy olvadni kezdjen rólad a zsír

Ezek a csillagjegyek a vasárnap nyertesei: de a Kosok jobban teszik, ha csendben maradnak

Ezek a csillagjegyek a vasárnap nyertesei: de a Kosok jobban teszik, ha csendben maradnak

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás