RETRO RÁDIÓ

Ne aggódjon és ne kapkodjon ma a Bika





Döntési kényszerbe hozhatják ma a körülmények.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.01.04.
Módosítva: 2023.01.04.
horoszkóp

Horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Egy ügyben végre áttörést ér el, és ez elég lendületet ad önnek ahhoz, hogy új célokat is kitűzzön. Használja ma valami előremutatóra, pozitívra ezeket a termékeny energiákat!

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Döntési kényszerbe hozhatják ma a körülmények. Ne aggódjon és ne kapkodjon: ha képzeletben hátralép egyet, és nem hagyja, hogy az indulatai vezéreljék, akkor a lehető legjobb döntést fogja hozni.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Ha volt is valami, amivel kapcsolatban nem tudott dűlőre jutni, most végre sikerül rendeznie az Ikrek Holdnak köszönhetően. Lehet ez érzelmi kérdés, konfliktus, vagy egy egészen gyakorlatias teendő is. Hála az újszerű megközelítésnek, még egy sor dolgot el tud intézni. Remek napot jeleznek a bolygók!

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Az érdekes fordulatok, váratlan események ma is kimozdítják a nyugodt rutinból. Az események felrázzák, és cselekvésre késztetik, de ezek pozitív változások lesznek. Hagyja magát sodortatni az árral!

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Nagyon lelkesítő energiák hatnak önre. A kreativitás a szerelemmel együtt tér vissza az életébe. Egy vállalkozás gondolata is megfogalmazódik önben, akár bele is vág ma egy ilyen tevékenységbe. Valamilyen társulásra is sor kerülhet ezzel összefüggésben.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Kissé feszültté teszik a mai bolygóhatások, de ha sikerül valamiféle pozitív aktivitásban levezetni ezt, vagy szó szerint kimozogni, akkor nagyon is termékeny, sikeres és vidám napja lesz. Minden jó, amiben megélheti az érzéseit: valamilyen alkotás, egy bizalmasával történő beszélgetés, vagy a meditáció, sport.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Ne hagyja magát megtéveszteni a körülmények, vagy más személyek által. Nagyon is jók a meglátásai és nem szabad most hallgatnia senki másra, csak és kizárólag saját magára. Az intuíciója most csalhatatlan.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Szerdán végre nagy előrelépést érhet el egy üggyel, ami már rendkívül idegesítette. A fellélegzésnek köszönhetően más ügyeit is jóval optimistábban kezeli. Itt az ideje, hogy leüljön, és összeírja az idei terveit.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Viták adódhatnak otthon. A fejlődés folyamatát csakis együtt, egymást támogatva tudják megélni. Ez néha bizony konfliktusokkal is jár. Ám éppen ez az az előremutató vita, amire szükség van ahhoz, hogy a dolgok kilendüljenek a holtpontról.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Érdekes összefüggésekre jöhet rá, egy ismerősével kapcsolatban. Ha eddig értetlenül állt valaki viselkedése előtt, most megérti, mit miért tesz és mik a rejtett indítékai. Ez a tudás még jelentőségteljes lesz az életében.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Nem szabadna minden kósza pletykának hitelt adnia. Főleg azoknak nem, amiket az ellenségeitől hall. Lehet, hogy éppen ilyen módon akarják manipulálni. Ne hagyja magát megvezetni! Hallgasson inkább a józan eszére!

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Ma hallgasson a szív hangjára! Az érzései most helyes utat mutatnak, még akkor is, ha látszólag ellentmondanak az észérveknek. Vannak olyan tényezők, amik a tudatosság számára még láthatatlanok.





 





Ezeket olvastad már?
Ez a három csillagjegy a legkiszámíthatatlanabb mind közül

Ez a három csillagjegy a legkiszámíthatatlanabb mind közül

Tiszta otthonra vágysz? Ez az öt tipp segít, hogy ezt elérhesd!

Tiszta otthonra vágysz? Ez az öt tipp segít, hogy ezt elérhesd!

Sikert sikerre halmoznak ma ezek a csillagjegyek

Sikert sikerre halmoznak ma ezek a csillagjegyek

Heti horoszkóp: erre a csillagjegyre az élet több területén is új kezdet vár

Heti horoszkóp: erre a csillagjegyre az élet több területén is új kezdet vár

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás