Bika! Érkezik a bók, méghozzá attól a személytől, akitől vártad!

A Bika számára a hét tele lesz meglepetésekkel és kellemes megjegyzésekkel. Már rég várta ezt a pillanatot. A Szűz selejtezhet párat az ismerősei közül.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2023.01.30.
horoszkóp

Kos 
III. 21.–IV. 20.
Egy ideje mások boldogságára, javaira vágysz, ám ez csak rossz érzést hozhat az életedbe. Engedd el az irigykedést, használd inkább a felesleges energiáidat az erőd és a lelked megerősítésére. Dolgozz, képezd magad, és szerezd meg, amire régóta vágytál! A motiváció sokat segít, és fokozatosan építi az önbizalmat. Légy független.

 

Bika 
IV. 21.–V. 20.
Az anyagi világban most sok minden beteljesül, amire régóta vágytál. Különös figyelmet kell azonban fordítanod a tetteidre. A napokban érdemes majd korlátozni a kommunikációt azokkal, akik bosszantanak, mert nem fogod tudni kontrollálni a szavaidat. Ami a másik nemhez való kapcsolatodat illeti, a hét tele lesz meglepetésekkel és kellemes bókokkal. Pont ahonnan vártad.

 

Ikrek 
V. 21.–VI. 21.
Bájos, ám titokzatos személy benyomását kelted a héten. Sikeresek lesznek a találkozásaid, főleg az ellenkező nem tagjaival és a barátokkal. Elég sok családi ügy halmozódik fel, ezek közül válaszd ki a legfontosabbat, és ennek megoldásában próbálj meg segédkezni. Mielőtt belekezdenél, bizonyosodj meg arról, hogy az erőfeszítéseid jó célt szolgálnak majd.

 

Rák 
VI. 22.–VII. 22.
Lassan haladnak az ügyeid, ezért a héten sem fog minden megoldódni, amit szerettél volna. Sok információt kaphatsz a napokban, amelyek nagyon valódinak tűnnek, de ez nem biztos, hogy így van. Hallgasd meg amit mondanak neked, de ne hidd el. Rengeteget flörtölhetsz, ismerkedhetsz, ne legyen bűntudatod! A hétvégén pihenj: menj el kiállításra, borozz, aludj!

 

Oroszlán 
VII. 23.–VIII. 23.
Ne feledd: az életedet akkor látod a legjobban, ha oldalról szemléled. A hét nem alkalmas fontos papírok aláírására. Minden kicsúszik a kezedből, és a szórakozottság eluralkodik rajtad. A hétvégén lepd meg a szeretteidet valami kedvességgel, ez mindenkinek számít majd. Pótold a C-vitamint, amely benne van szinte minden zöldségben, gyümölcsben, különösen a citrusfélékben.

 

Szűz 
VIII. 24.–IX. 23.
Ideje lenne egy selejtezést végrehajtani a telefonszámaid között és a közösségi oldalakon lévő ismerőseid között is. Sokan tudnak sok mindent a magánéletedről. Lassan végre megérted, mit akarsz az élettől. Lehetőséged lesz eldönteni, jobban átlátni, mi az, amivel érdemes foglalkozni a jövőben, vagy miről kellene inkább lemondani. Ez a szerelemre is érvényes!

 

Mérleg 
IX. 24.–X. 23.
Ez egy jó alkalom arra, hogy tegyél egy lépést hátra, így a teljes összképet megnézheted, és ha kell, néhány dolgot befejezetlenül hagyhatsz. Nincs annyi időd a válogatásra, mint gondolnád, ezért ügyelj a fontossági sorrendre. Most az elérhető, valódi szerelmi lehetőségeidet éld meg, ne a tervezésnek szánd az idődet! Ez az a megközelítés teszi lehetővé az igazi boldogságot.

 

Skorpió 
X. 24.–XI. 22.
Van az életedben egy nagy rejtvény, amelyet meg kell oldanod, mielőtt folytathatod az utad. Tedd meg, különben az életed hosszú távon egyre furcsább lesz. A kedvesed talán túl őszinte lesz veled a napokban. És bár egyes kijelentései néha nyugtalanítanak, talán meg is bántanak, ez valójában mindkettőtöknek jó lesz, mert úgy érzi, megbízhat benned.

 

Nyilas 
XI. 23.–XII. 21. 
A héten mintha zavart, fáradt lelkiállapotban lennél, ami bizonyos nehézségeket okozhat számodra – beleértve a szerelmi életedet is. Feltétlenül állíts be emlékeztetőket azokról a találkozókról, amelyeket megbeszéltél, legyen az egy randevú vagy egy tárgyalás. Ellenkező esetben fennáll annak a veszélye, hogy megfeledkezel róluk, ami nem válik a javadra.

 

Bak 
XII. 22.–I. 20.
Sok mindent elérhetsz a párkapcsolatodban, ha bölcsen állsz hozzá. Kezd úgy a reggeleket, hogy estére maradjon időd és energiád a szerelemre, a kedvesedre. Mindenképpen szánj kettőtökre energiát! Úgy érzed, a környezetedben te vagy az egyetlen ember, aki mostanában nem őrült meg. Adj időt nekik, hogy megpihenjenek, aztán mehet minden tovább.

 

Vízöntő 
I. 21.–II. 19.
A szeretteid, családtagjaid érzelmi problémái a héten megakadályozhatják, hogy belemerülj a munkába, úgy, ahogyan szeretnéd, de most inkább a segítségedre és a figyelmedre van szükségük, leginkább csak lelki értelemben. Ha teheted, tölts el egy-két estét olyan társaságban, ahol kikapcsolódhatsz, feltöltekezhetsz. Ne terheld túl magadat édes vagy sós ételekkel.

 

Halak 
II. 20.–III. 20.
Fáradtnak, kimerültnek érzed magad, ami együtt jár az ingerültséggel. Ne ronts a körülötted lévő emberekre, ráadásul minden ok nélkül, mert nem érdemlik meg. Próbálj megbirkózni az elfojtott érzéseiddel! Sétálj, sportolj vagy pihenj többet. Hallgass a szívedre, és menj, amerre látsz, amerre szeretnél! Néha jó egyedül lenni és csendben maradni a gondolataiddal.

 


 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás