A Halak ma csúnyán alulmarad a viták terén is





A szerelmi élete sem úgy alakul, ahogy azt épp tervezi.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.01.25.
horoszkóp

Horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

A horoszkóp szerint szerdán hatalmas sikert arathat, ha nem vonul a háttérbe. A szerelemben csak akkor lehet boldog, ha nem megadja magát az eseményeknek, hanem kiharcolja mindazt, amire vágyik.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Szerdán érdemes odatenni magát, bármilyen ügyért is küzd, dolgozik, mert most váratlan áttörést érhet el az elakadt dolgaiban is. Végre előre haladnak a bolygók, és elgördítik az akadályokat az útjából. 

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Jó, ha belevág a dolgok közepébe, ez a lendület most sok nehézségen átsegíti. Egy közeli munkatársának szüksége van önre, de lehet, hogy most nem tud neki segíteni, hiába minden jó szándék.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Az anyagi kérdések végre a háttérbe szorulnak szerdán, és megtalálhatja a békét, a megnyugvást a családi életben, kötelékeiben. Nagyszerűen rá tud hangolódni mások igényeire, és ezzel boldogságot hoz az életükbe!

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

A munka frontján le kell zárnia egy ügyet, egy váratlan fordulat ugyanis mostanság mindent a feje tetejére állíthat. Talán új pozícióba kerül, talán a régi helyen cserélődnek ki a kollégák vagy a főnök.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Úgy érzi, mindent megtett valamelyik ügy érdekében, nem önön múlott a kudarc. Mégis lelkifurdalás keríti a hatalmába, újra és újra végiggondolja, hol hibázott. Kár ezen rágódnia, inkább a megoldáson kellene fáradozni. Meg is fogja találni, még ma!

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Egy kicsit neki kell veselkedni a munkának: ha vállalja az erőfeszítést, néhány hét múlva learathatja a babérokat. Ha állást keres, akkor most szerencse érheti, találhat egy kedvező lehetőséget, vagy egy ismerőse hívja fel egy ajánlattal.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Azt veszi észre mostanában, hogy egyre kevésbé veszi hasznát a korábban mindig jól bevált ötleteinek. A kudarcok viszont arra késztetik, hogy módosítson az eddigi stratégián, és nemcsak a munkában, de az élete más, fontos területein is. Ezáltal viszont rengeteget fejlődhet! És rövidesen az eredmények is jönnek.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Idegesíti, hogy úgy érzi, nem láthat a színfalak mögé, ahol pedig nagyon sok minden történik. Aggodalomra viszont semmi oka, hiszen ezek a háttérben zajló események igazából az ön malmára hajtják a vizet.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Ma érdekes tapasztalatokra tehet szert, esetleg olyan új szemléletmóddal találkozik, ami elgondolkodtatja, talán még új irányba is tereli az érdeklődését, s végre nekikezdhet egy régóta halogatott tervének.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Nehezen fog neki egy viszonylag egyszerű feladatnak. Talán épp az a baj, hogy túl egyszerű, nem érzi azt, hogy megmutathatja a tehetségét, kitűnhet mások közül. Így közben valami világmegváltó ötleten töri a fejét.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Vannak helyzetek, amikor legyőzhetetlen. Ezúttal azonban még a párjával kialakuló vitákban is alulmarad. Talán mert a lelke mélyén érzi, hogy most tényleg nem önnek van igaza.





 





Ezeket olvastad már?
Ennél a három csillagjegynél ma mindenképpen legyen zsebkendő, mert megríkatják

Ennél a három csillagjegynél ma mindenképpen legyen zsebkendő, mert megríkatják

61 éve jelent meg először a TV Maci. Te emlékszel az összes régi ismerősre?

61 éve jelent meg először a TV Maci. Te emlékszel az összes régi ismerősre?

Hallottál már az ötödik betegségként is emlegetett lepkehimlőről? Ezért veszélyes!

Hallottál már az ötödik betegségként is emlegetett lepkehimlőről? Ezért veszélyes!

70 kecskével szeli át az országot a magyar pár – Ők a XXI. század magyar vándorai

70 kecskével szeli át az országot a magyar pár – Ők a XXI. század magyar vándorai

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás