A Halak ma csúnyán alulmarad a viták terén is

A szerelmi élete sem úgy alakul, ahogy azt épp tervezi.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.01.25.
horoszkóp

Horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

A horoszkóp szerint szerdán hatalmas sikert arathat, ha nem vonul a háttérbe. A szerelemben csak akkor lehet boldog, ha nem megadja magát az eseményeknek, hanem kiharcolja mindazt, amire vágyik.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Szerdán érdemes odatenni magát, bármilyen ügyért is küzd, dolgozik, mert most váratlan áttörést érhet el az elakadt dolgaiban is. Végre előre haladnak a bolygók, és elgördítik az akadályokat az útjából. 

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Jó, ha belevág a dolgok közepébe, ez a lendület most sok nehézségen átsegíti. Egy közeli munkatársának szüksége van önre, de lehet, hogy most nem tud neki segíteni, hiába minden jó szándék.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Az anyagi kérdések végre a háttérbe szorulnak szerdán, és megtalálhatja a békét, a megnyugvást a családi életben, kötelékeiben. Nagyszerűen rá tud hangolódni mások igényeire, és ezzel boldogságot hoz az életükbe!

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

A munka frontján le kell zárnia egy ügyet, egy váratlan fordulat ugyanis mostanság mindent a feje tetejére állíthat. Talán új pozícióba kerül, talán a régi helyen cserélődnek ki a kollégák vagy a főnök.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Úgy érzi, mindent megtett valamelyik ügy érdekében, nem önön múlott a kudarc. Mégis lelkifurdalás keríti a hatalmába, újra és újra végiggondolja, hol hibázott. Kár ezen rágódnia, inkább a megoldáson kellene fáradozni. Meg is fogja találni, még ma!

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Egy kicsit neki kell veselkedni a munkának: ha vállalja az erőfeszítést, néhány hét múlva learathatja a babérokat. Ha állást keres, akkor most szerencse érheti, találhat egy kedvező lehetőséget, vagy egy ismerőse hívja fel egy ajánlattal.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Azt veszi észre mostanában, hogy egyre kevésbé veszi hasznát a korábban mindig jól bevált ötleteinek. A kudarcok viszont arra késztetik, hogy módosítson az eddigi stratégián, és nemcsak a munkában, de az élete más, fontos területein is. Ezáltal viszont rengeteget fejlődhet! És rövidesen az eredmények is jönnek.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Idegesíti, hogy úgy érzi, nem láthat a színfalak mögé, ahol pedig nagyon sok minden történik. Aggodalomra viszont semmi oka, hiszen ezek a háttérben zajló események igazából az ön malmára hajtják a vizet.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Ma érdekes tapasztalatokra tehet szert, esetleg olyan új szemléletmóddal találkozik, ami elgondolkodtatja, talán még új irányba is tereli az érdeklődését, s végre nekikezdhet egy régóta halogatott tervének.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Nehezen fog neki egy viszonylag egyszerű feladatnak. Talán épp az a baj, hogy túl egyszerű, nem érzi azt, hogy megmutathatja a tehetségét, kitűnhet mások közül. Így közben valami világmegváltó ötleten töri a fejét.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Vannak helyzetek, amikor legyőzhetetlen. Ezúttal azonban még a párjával kialakuló vitákban is alulmarad. Talán mert a lelke mélyén érzi, hogy most tényleg nem önnek van igaza.

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás