Csillagjegyed elárulja, ebbe nem nyugodhatsz bele 2023-ban!





Hosszú távon nem segítesz magadnak azzal, ha lejjebb adod az igényeidet és inkább búcsút intesz a számodra fontos dolgoknak.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.12.18.
csillagjegy belenyugvás igények horoszkóp

Lehet, hogy nem tűnik nagy áldozatnak, hogy kevesebbel érd be, de ha ebből rendszert csinálsz és mindenre így reagálsz, az elégedetlenséghez vezet. Éppen ezért 2023 legyen az az év, amikor a visszatartó tényezőkre mondasz nemet, és a döntéseid azt tükrözik, hogy az elvárásaidnak megfelelően éled az életed.

Ideje, hogy komolyan vedd az újévi fogadalmad! (Fotó: Shutterstock )

A Kosnak érdemes szakterületet módosítania és álmai karrierjéért dolgoznia ahelyett, hogy boldogtalanul indul munkába reggelente. Biztos lehetsz benne, hogy soha nem késő változtatni, az apró, de következetes lépések meghozzák a sikert. Találd meg, hogy miben vagy jó, és fontold meg azokat a lehetőségeket, amelyeket évekkel ezelőtt elvetettél, mert akkor irreálisnak vagy kivitelezhetetlennek tűntek!

A Bikának olyan barátságokat kell építenie, amelyek támogatást biztosítanak számára, nem pedig lebecsülik. A negatív emberek csak nyomorúságot okoznak, így az első feladat az, hogy felismerd, kik azok, akik folyamatosan cserben hagynak vagy visszatartanak. Maradj távol azoktól, akik mindig rámutatnak a hibáidra és hazudnak!

Az Ikreknek ideje olyan kapcsolatot választania, amely boldogságot ad, nem pedig szorongást. 2023-ban állj ellen annak, hogy kompromisszumot kötsz a rossz bánásmóddal vagy más stresszforrással. Ne igazold mások negatív viselkedését, néha jobb egyedül lenni, mint egy mérgező kapcsolatban!

A Ráknak nem szabad olyan kapcsolatban maradnia, ahol csak a jelenléte számít, az érzései viszont kevésbé. Sokszor hallhatod, hogy középszerű vagy és nem elég jó, amit nyújtasz? Aki igazán szeret, sosem mondana ilyet. Az egészséges kapcsolat a tiszteletre épül, ne tarts ki olyasvalaki mellett, aki állandóan cserben hagy!

Az Oroszlánnak be kell látnia, hogy nem ragadhat le olyasvalami mellett, amit már nem szeret. Talán itt az ideje, hogy felhagyj a zátonyra futott karriereddel. Ijesztő lehet a döntés, hogy állást válts, de ha nem kapsz megbecsülést vagy megváltoznak a körülményeid, akkor érdemes meglépni! Ha bizonytalan vagy, először tegyél meg mindent a helyzet orvoslása érdekében.

A Szűznek olyan barátok után kellene néznie, akik feldobják, nem pedig cserben hagyják. Az jó, ha vannak olyan barátaink, akik figyelmeztetnek, amikor letérünk a helyes ösvényről. De ne feledd, az nem ugyanaz, ha valakinek semmi sem jó, amit csinálsz! Ha hagyod, hogy elszívják az energiáidat, akkor a pozitív dolgok is elszivárognak az életedből. 

A Mérlegnek új kapcsolatokat kell építenie, és ügyelnie rá, hogy tiszteljék, és ne manipulálják állandóan. Ha úgy érzed, hogy partnered nem becsül meg téged annyira, amennyire megérdemelnéd, akkor nagy eséllyel igazad van. Válaszd a hűséget és a figyelmet, ne engedd, hogy bármilyen módon kihasználjanak! Beszélj a pároddal nyíltan és őszintén!

A Skorpiónak jobb lenne olyanokkal vegyülnie, akik hisznek benne, semmint olyanokkal, akik elbátortalanítják. Elkerülhetetlenül lesznek olyan emberek az életedben, akik kétségbe vonják a lehetőségeidet és megpróbálnak majd lebeszélni a törekvéseidről. Ne mondj le az álmaidról, vedd körbe magad olyan emberekkel, akik mellett potenciálisan fejlődhetsz!

A Nyilasnak nem szabad a megszokásban élnie. Ne barátkozz olyan emberekkel, akik csak ki akarnak használni. Egy igaz barát mindig melletted van, hogy segítsen és tanácsot adjon, mind a diadal, mind a válság idején. Akik csak szerencsés körülmények között vannak jelen, vagy amikor szükségük van valamire, nem igaz barátok.

A Baknak nyugalomra van szüksége 2023-ban. Egy kapcsolat működéséhez két ember kell, ne tarts ki olyasvalaki mellett, aki tőled vár minden erőfeszítést! Természetes, hogy támogatni próbálod a kedvesed, de vedd észre, ha ezt a törekvést nem viszonozzák. Ragaszkodj inkább a kiegyensúlyozott élethez, amely a te boldogságoddal kezdődik.

Vízöntőként ne elégedj meg kevesebbel, mint amennyit megérdemelsz! Hagyd ott azt a munkát, ami már nem izgat! Időnként mindenki hajlamos ott ragadni valahol, ahol unalmas feladatok várják, de mondjuk anyagilag megbecsülik. Ha nem terhel a felelősség, itt az ideje, hogy továbblépj, és érzelmileg is feltöltődj!

A Halak számára a legjobb dolog, ami egy kapcsolatból származhat, hogy valaki mellett önmaga legjobb verziójává válik. Olyan ember mellett maradj, aki mindig ott van, hogy támogasson, és nem hagy egyedül. Csak amellett állapodj meg, aki megadja neked azt a szeretetet és tiszteletet, amit igazán megérdemelsz!





 





Ezeket olvastad már?
Furcsa megérzése lesz ma ennek a csillagjegynek

Furcsa megérzése lesz ma ennek a csillagjegynek

Figyelem! A Te hangodat is klónozhatták, ha elkövetted ezt a hibát a telefonoddal

Figyelem! A Te hangodat is klónozhatták, ha elkövetted ezt a hibát a telefonoddal

A négyéves fiam gyűlöli a feleségem főztjét: hogy vessek véget az állandó családi viszálynak?

A négyéves fiam gyűlöli a feleségem főztjét: hogy vessek véget az állandó családi viszálynak?

Ezek a csillagjegyek örülhetnek! Párkapcsolatok helyrehozásában segítenek az égiek

Ezek a csillagjegyek örülhetnek! Párkapcsolatok helyrehozásában segítenek az égiek

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás