Itt a baj! Eláruljuk, téged mi akaszt ki leginkább egy kapcsolatban





Gondoltál már arra, hogy annak, ami a partneredben kiborít, köze van a csillagjegyedhez? Jó helyen jársz, ha kicsit jobban megismernéd önmagad.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.05.01.
párkapcsolati nehézség

A tetszéseink és a nemtetszéseink erős hatással vannak romantikus kapcsolatainkra. Személyes preferenciáink nemcsak azt befolyásolják, hogy kit választunk magunk mellé, hanem azt is meghatározzák, hogy mivel értünk egyet. Míg élethelyzeteink, elveink különböznek, addig a csillagjegyek képesek bizonyos csoportokba rendezni minket. Szóval, téged mi zavar leginkább egy kapcsolatban?

Összejöttél valakivel, de mégsem ő tűnik az igazinak? Mi az oka annak, hogy nem fordul komolyra a viszony? – Forrás: Pixabay

A Kos egy buzgó szeretőre vágyik, aki szenvedélyt visz a kapcsolatba. Ha viszont partnered túlságosan ragaszkodóvá válik és nem hagy elég személyes teret, akkor menekülőre fogod. Attól tartasz, hogy elveszíted az egyéniséged. A legrémisztőbb számodra, hogy kilépj a komfortzónádból.

A Bika olyan jelentőségteljes viszonyra vágyik, ami kiállja az idő próbáját. Azt akarod, hogy legyen valaki az életedben, aki odaadó és gondoskodó, no meg persze kitart melletted. Sajnos nem várhatod el, hogy egy ember dolgozzon kettőtök helyett. A te bajod az, hogy félsz a kompromisszumoktól.

Az Ikrek a filmes romantikát keresi, a heves szenvedély és ragaszkodás kápráztatja el. Az remek hír, ha működik a kémia, de a kapcsolatot veszélybe sodorja a félelmed az elköteleződéstől.

A Rák érzékeny lélek, ezért hasonló társat keres. A gond az, hogy nehéz empatikusnak és gondoskodónak lenni olyasvalakivel, aki bezárkózik. Hagyd, hogy kedvesed megismerje az érzéseidet. Ha sokat kérdez, akkor se szakítsd meg vele a kapcsolatot.

Az Oroszlán nem felszínes, de a jó megjelenés számít neki. Mivel a tökéletességre törekszel, fenyegetve érzed magad, ha kiszemelted vonzóbb nálad és hosszabb listája van az udvarlókról, mint neked. Pedig ez nem verseny…

Abba zúg bele a Szűz, aki intelligens és akinek kifinomult ízlése van. Nem tolerálod, ha valaki nem hallgat rád, ha egy számodra fontos kérdésről van szó. Néhány dologban nagyon merev vagy, nehezen viseled, ha valaki ellentmond.

A Mérleg álomvilágban él, elméjét a gyermekkori fantáziák határozzák meg. Talán jó dolog, hogy az élet még nem vette le rólad azt a bizonyos rózsaszín szemüveget és hagyta, hogy ártatlanul vágyakozz. A társkeresésben az nehezíti meg a dolgod, hogy a mesés elképzeléseid hajszolod az igazi helyett.

A Skorpió teljes hűséget és odaadást vár partnerétől és készen áll az elköteleződésre. A legbelső érzéseid és titkaid kiadása viszont küzdelmes feladat számodra. Valami visszatart a megnyílástól, ha valaki próbálja áttörni a falat, az felzaklat.

A Nyilas kissé kiszámíthatatlan, ha párválasztásról van szó. Szeretnél valakit, akivel napjaid minden apró részletét kibeszélheted, de kerülöd a mély témákat. Ha például a kapcsolatod jövőjéről kell nyilatkoznod, csapdában érzed magad.

A Bak állítja, nem véletlenül szingli, a romantika mindig elkerüli őt. Tényleg azt hiszed, hogy ez a helyzet? Senki sem tud levenni a lábadról, ha a munkádat, a barátaidat vagy éppen önmagadat helyezed előtérbe. Ne szorítsd háttérbe a szerelmet elfoglaltságaid miatt!

A Vízöntő azt akarja, hogy minden az ő elvárásai szerint történjen. Ugyanakkor te már abba is beleborzongsz, ha arra gondolsz, hogy valaki más igénye szerint éld az életed. A kompromisszum egyelőre misztikus fogalom számodra.

A Halak az intelligens, olvasott személyek iránt vonzódik. Ha valakinek hasonló az érdeklődési köre, az lenyűgöz. Attól tartasz, hogy választottad alábecsül és alacsonyabb rendűnek tart. Nem kell mindenben profinak lenni, tanulni érdem!





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás