Ennek a csillagjegynek gondot jelenthet a Hold és a Szaturnusz együttállása

A bolygók ma figyelmeztetnek.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.04.24.
horoszkóp

2022. április 24.

Horoszkóp

Kos (03. 21.–04. 20.)

A Hold együttáll a Szaturnusszal vasárnap, ez némi komorsághoz vezethet a kapcsolataiban. Ha azonban képes meglátni, mennyien szeretik önt, megnyugszik, és elkerülheti az indulatos viselkedést.

Bika (04. 21.–05. 20.)

A Nap a Bika jegyében járva minden gondot elsimít ön körül. Most a legjobb tulajdonságai érvényesülnek, ettől olyan kellemes a társaságában lenni. Használja ki ezt az időszakot ismerkedésre, vagy romantikára.

Ikrek (05. 21.–06. 21.)

Kerülje az izgalmakat, és keresse a nyugalmas helyeket. A csendre, a lassulásra van most szüksége. Hogy a megnyugvó időben megérlelhesse magában azt, ami lelkében már csírázni kezdett.

Rák (06. 22.–07. 22.)

A Hold és a Szaturnusz együttállása segít tiszta vizet önteni a pohárba némely kapcsolatában. Jót tesz ez, még ha elsőre meg is riasztja a konfliktus lehetősége. A bolygók jelzik, hogy végül mindent el tud rendezni.

Oroszlán (07. 23.–08. 22.)

A lelkének békére és nyugalomra lenne szüksége. Ön mégis a zavart és a változást keresi. Jó lenne legalább némi kiegyensúlyozottságot találnia a kétféle vágy között.

Szűz (08. 23.–09. 22.)

A környezetét, az emberi kapcsolatait csak akkor tudja jó irányba vezetni, ha tisztában van saját magával is. A lehetőségeivel és értékeivel éppúgy, mint a hibáival és a korlátaival. A szembenézés ma szükséges, ha fájó is. Ebben segít a Hold és a Szaturnusz fényszöge.

Mérleg (09. 23.–10. 22.)

Bölcsebben, okosabban, kimértebben! Ezek legyenek a mai napi kulcsszavai. Elégedjen meg a sorsával, ami szépet és jót adott önnek, és ne frusztrálja társát, családját lehetetlen akaratosságával.

Skorpió (10. 23.–11. 22.)

A mai nap a pihenésé, feltöltődésé. Sok olyan hatás érte az elmúlt napokban, amit végig kell gondolni, ki kell beszélni. Keressen egy barátot, bizalmast, bárkit, akivel őszintén megoszthatja a gondolatait.

Nyilas (11. 23.–12. 21.)

Tekintse most elsődlegesnek a családi béke és rend megteremtését. Most sikerülhet azt is elérnie, amiért eddig hiába küzdött. Az elmúlt időszak idegeskedése is már a múlté. Ünnepelje meg a békét egy jó vacsorával!

Bak (12. 22.–01. 20.)

Valaki az ön támogatására szorulhat: ne tagadja meg tőle a segítséget! Egy családtagja miatt is nagyobb anyagi vagy érzelmi terhet kell magára vállalnia: ez eleinte kellemetlenül érintheti. Az őszinte beszélgetés segít.

Vízöntő (01. 21.–02. 18.)

Fontos, hogy a szokásosnál érzékenyebb antennákkal vegye most ön a jelzéseket. A jövőt most alakítja. És talán olyan pozícióban van, hogy nem csak a saját jövőjére van hatással. Amit a környezetével tesz, az történik a lelkével is.

Halak (02. 19.–03. 20.)

A mai napon hatalmába kerítheti önt az alkotási vágy. Szinte vibrál, erősnek és aktívnak érzi magát. Új kihívásokkal is szembe bír most nézni: talán valami egészen újat is alkothat. A szépérzékét is jól hasznosíthatja ma.









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás