Mikor születtél? Szembesítünk vele, hogy viselkedsz, ha szomorú vagy





Minden csillagjegynek megvannak a maga jellegzetességei. Még az sem általános, hogy ki, hogyan szomorkodik.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.03.26.
érzelemkifejezés

Mindenkinek vannak egyedi megnyilvánulásai. Néha meg tudjuk fejteni őket, néha nem. Mivel minden egyén különböző módon mutatja ki érzelmeit, akadnak, akik ha szomorúak, magányba menekülnek, míg mások dührohamban törnek ki. Megnyilvánulásainknak köze van a csillagjegyeinkhez, ebből szemezgetünk most.

Az érzelmek kifejezésének módja egyedien működik. Rajtad látszik, ha le vagy lombozva, vagy álarcot húzol és elrejted érzéseid? Forrás: Pixabay

A szenvedély tüze dühbe kergeti a szomorú Kost. Mivel rendkívül impulzív csillagjegy, ha ideges, nem bír megbirkózni a hétköznapi kihívásokkal sem.

A Bika magába roskad, türelmetlenné válik és még falásroham is rátörhet, ha elveszti jókedvét. Úgy érzi, az egész világ elárulta.

Az Ikrek mindent túlgondol, olyan, mintha egy másik világban élne. Nem viseli el a szomorúságot, bármi áron elmenekül a negatív közegből.

A Rák rendkívül érzékeny, sokat sír. Fizikailag is érintik a pszichés nehézségek, ilyenkor gyomor- vagy fejfájása van. Úgy érzi, egyedül van ezen a világon, szüksége van támogatásra.

Ha egy Oroszlán összetörik, akkor olyan, mintha az lenne az utolsó napja a földön. Hatalmas egója és büszkesége növelésére van szüksége ahhoz, hogy jól érezze magát.

A makacs, szomorú Szűz nem reagál érdemben élete történéseire, ha kedvét szegték. Olyankor csak az érdekli, hogy szembeszállhasson mindennel.

Az érzelmes Mérlegnek bánatában hangulatingadozásai vannak, hátat fordít a társasági életnek. Az egyébként barátságos csillagjegy olyankor nem kommunikál, de negatív érzéseit sem mutatja ki, megpróbál nyugodt maradni.

A gondterhelt Skorpió úgy viselkedik, mintha gyászolna, kedélyállapota percről percre változik. Sötét gondolatai vannak, olykor még erőszakossá is válhat.

A feszült Nyilas aggódni kezd a jövő miatt. Letargikussá válik, és ez az érzés annyira kihat rá, hogy még munkaképességét is elveszíti.

A Bak nehéz helyzetben elveszti motivációját és túl sokat gondolkodik. Próbálja rákényszeríteni magát, hogy visszatérjen a régi kerékvágásba, de általában megakad a folyamatban.

A szomorú Vízöntő úgy viselkedik mások előtt, mintha boldog lenne. Érzései elrejtése érdekében elszigeteli magát mindenkitől.

A Halak megszállottan gondolkodik és emlékszik minden negatív dologra az életében. Szorongástól szenved, elrejtőzik, ugyanakkor rendkívül empatikussá válik.





Ezeket olvastad már?
Százmilliókat nyert kaparós sorsjeggyel, váratlan dolgot tett az amerikai nő

Százmilliókat nyert kaparós sorsjeggyel, váratlan dolgot tett az amerikai nő

„Az orvosok azzal kezdték” – csodát tett, 47 kilót fogyott a magyar édesanya

„Az orvosok azzal kezdték” – csodát tett, 47 kilót fogyott a magyar édesanya

Ennyit kell naponta aludnod, hogy olvadni kezdjen rólad a zsír

Ennyit kell naponta aludnod, hogy olvadni kezdjen rólad a zsír

Ezek a csillagjegyek a vasárnap nyertesei: de a Kosok jobban teszik, ha csendben maradnak

Ezek a csillagjegyek a vasárnap nyertesei: de a Kosok jobban teszik, ha csendben maradnak

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás