Megcsalt és nem tudod, mit tegyél? Mutatjuk, mit vegyél számításba





Köztetek mindennek vége, vagy van még értelme próbálkozni? Van néhány olyan intő jel, amelyeket észre kell venned ahhoz, hogy jó döntést hozz.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.11.04.
félrelépés

A legnehezebb lépés a bizalom visszaszerzése lesz, ha a folytatás mellett döntesz. Segítünk támpontot adni, így megerősítheted magadban, hogy melyik utat érdemes választani.

Forrás: Pixabay

Ha úgy tesz, mintha mi sem történt volna és az affér nem is olyan nagy dolog számára, akkor a felelősséget sem képes vállalni tetteiért. Ne legyen bűntudatod, ha téged tesz felelőssé a megcsalásért, nyilván próbálhatta volna máshogy is rendezni a helyzetet. Ezek bizony intő jelek, aki így viselkedik, nem sajnálja igazán, amit tett.

A megcsalás már nyilvánvaló, de nem tudod a részleteket? Természetes, hogy számos kérdésed van, ezekre pedig választ is kell kapnod ahhoz, hogy tovább tudj lépni. Ha nem hajlandó elmondani, legalább körvonalakban, hogy hogyan történt a félrelépés, akkor nem őszinte veled. Akkor pedig végképp nincs min gondolkodni, ha a történtek tisztázása rendre vitába fullad.

Új esélyt akkor érdemes adni, ha meg tudja magyarázni, miért tette, mire lenne szüksége. Impulzív volt és kihasznált egy lehetőséget vagy hiányzott neki valami? Ha mindent tisztáztok, csak akkor tudtok együtt dolgozni azon, hogy a kapcsolatotok jobban működjön, mint korábban. Eleinte persze biztosan úgy érzed, hogy ezt nem vagy képes elfelejteni, de adj időt magadnak a gondolkodásra. Ha kitisztult az elméd, azt is próbáld meglátni, hogy párod bűntudatból cselekszik vagy tényleg melletted képzeli el a jövőt. Ha közösek a céljaitok, még lehet esélyetek.





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás