RETRO RÁDIÓ

Lehet, hogy erre nem is gondoltál: suli mellett így lehet pénzt keresni





A diákoknak jó esetben sokféle hobbijuk lehet, de sokan nem gondolnak arra, hogy ezekből akár suli mellett is néha nem kevés pénzt is kereshetnek.



Megosztás
Szerző: Metropol
2021.09.03. 04:00
diákmunka

A Sulilife.hu összegyűjtötte azokat a legnépszerűbb területeket, hobbikat, amelyek jövedelmezőek lehetnek. Persze ezeknek a legtöbbjében nem árt, ha tehetséges valaki, hiszen ez a művészeti ágakban szinte elengedhetetlen, de abban mindenki biztos lehet, hogy a szorgalom elengedhetetlen.

Grafika, illusztráció, design

A lista kedvéért sok mindent vettünk most egy kalap alá, de egy ilyen sokszínű területen ég és föld választhat el két dolgot. A lényeg az, hogy ha megvan a megfelelő kézügyességed és kedved; hivatásos, szabadúszó vagy hobbiszinten is kereshetsz pénzt művészettel.

Zene

Nemcsak akkor kereshetsz pénzt a zenével, ha fellépsz és albumaid jelennek meg. A mai világban árulhatsz külön-külön számokat, ütemeket, alapokat, amiket tartalomgyártók, vagy éppen más zenészek megvásárolnak tőled, mindezt online.

Egy zenésznek számos lehetősége van a pénzkeresetre
fotó: Sipeki Péter SP Kelet-Magyarország
A Follow The Flow együttes adott telt ház előtt fergeteges koncertet a VIDOR Fesztivál keretében a Nyíregyházán Rózsakert Szabadtéri Színpadán.

Növénytermesztés

Városi közegben reneszánszát éli a növénygondozás, ami valószínűleg a zsúfolt környezetnek és a kis lakásoknak köszönhető, ahol a gondoskodni vágyók nem engedhetik meg maguknak, hogy állatot tartsanak. Ez, ha szereted a növényeket, jó hír lehet számodra, hiszen, ha jobban ráfekszel a kertészkedésre, kellemes összegekért elkezdheted árulni a felnevelt növényeidet.

Kézműveskedés

Ez sok mindent magába ölel, a szövésen és gyertyaöntésen át, az asztalosmunkáig. Hazai és nemzetközi felületeken árulhatod a cuccaidat, amikre – ha jók is –, biztos lesz kereslet, hiszen az emberek imádják apróságokra szórni a pénzüket, főleg, ha az kézzel készült.

Fotózás

Fotósokra mindig szükség lesz, és nekünk elhiheted, hogy amikor a környezetedben esküvő lesz, akkor nagyon fog örülni az ifjú pár, amikor te valamivel olcsóbban elvállalod az egészet, mint egy hivatásos.





Ezeket olvastad már?
 Váratlanul felbukkanó akadályokkal kell megküzdenie az egyik csillagjegynek

Váratlanul felbukkanó akadályokkal kell megküzdenie az egyik csillagjegynek

Csak a zsenik tudják megoldani: 10 emberből 9 elbukik rajta

Csak a zsenik tudják megoldani: 10 emberből 9 elbukik rajta

Megsúgják a csillagok, ez az 5 csillagjegy a legszenvedélyesebb szerető

Megsúgják a csillagok, ez az 5 csillagjegy a legszenvedélyesebb szerető

Így lesz tökéletes a húsvéti sonka – 7+1 tuti tipp

Így lesz tökéletes a húsvéti sonka – 7+1 tuti tipp

Top hírek



Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás