Valóságos csoda, íme egy pink maci, ami megfiatalít





Kaptam egy FOREO BEAR névre keresztelt arcfeszesítőt tesztelésre. Elhatároztam, hogy naplót vezetek a használatáról, hogy valóban az igazat, a valós tapasztalataimat írhassam le. Ez történt!



Megosztás
Szerző: SZD
Létrehozva: 2021.07.10.
kozmetika

1. nap: Hát ez nagyon cuki. Formás, rózsaszín, és egy aranyos kis szatyorban van. Itt a kábel, elkezdem tölteni. Alig várom, hogy kipróbálhassam, csak egy kicsit töltöm, hogy bekapcsolhassam. Miért nem működik? Valamit rosszul csinálok? Na mindegy, töltöm még, majd reggel újra kipróbálom.

Fotó: FOREO

2. A készülék teljesen feltöltődött, én meg letöltöttem az applikációt, és végre, működik. Ez nagyon jó.

3. Kaptam hozzá kis tasakban szérumot, de mintha nem lenne elég. Túl hamar beszívja a bőröm, pedig ez csak akkor jó érzés, ha csúsznak a kezelőfejek.

4. Megpróbálok játszani a fokozatokkal, az erősséggel. Nekem a 2-es vált be, a 3-as már sok, az 1-es pedig kevés.

5. Na várjunk, ezt most nem hiszem el! Az orrom mellett két oldalt lefutó ráncok már nem olyan mélyek!

Fotó: FOREO

6. Ebben a pillanatban nem annyira érdekel a bőröm, mert fáj a fejem. De a gép finom rezgése nagyon jólesik, főleg, ha a halántékomhoz érek vele.

7. Nem volt időm este, mi történik, ha reggel használom? Az, hogy fel is ébredek, ami a szemem alatti karikáknak is jót tesz.

8. Nahát, az arcszérum mennyisége, ami az elején kevés volt, most már elég. Az életmódomon azóta nem változtattam, ezért csak egy dolog történhetett: ez a gép valóban segíti bejuttatni a hatóanyagokat és a nedvességet a bőrbe.

9. A hétvégét napozással töltöttem, most igazán szüksége van a bőrömnek hidratálásra. Ez nem jó, csíp. Tanulság: leégett bőrön inkább ne használjuk!

10. Ismerik, a dekoltázs közepén azt a hosszú ráncot? Én már nem! Imádom ezt a gépet.

11. Most már részletesen elolvasom, hogy hogy is működik, mert ez tényleg jó. „Mikroárammal stimulálja a bőr izmait, aktivizálja a sejtműködést, ezáltal segíti az izmok önálló regenerálódását, aminek hatására a bőr megemelkedik, tónusosabb és feszesebb lesz.”

12. Pont ma láttam egy hirdetést, hogy egy kozmetikai szalon ugyanilyen kezelést hirdetett, nem kevés összegért. Boldog vagyok, hogy én ezt otthon meg tudom oldani, bármikor, és még csak pénzt sem kell kiadni.

13. Megtudtam, hogy a saját vízbázisú arckrémemet vagy szérumomat is használhatom a kezeléshez. Éljen!

14. Két hónapja kaptam a készüléket, akkor töltöttem, azóta sem. Az akkumulátor kijelzője szerint csak 1 csíkot használtam el eddig. Szuper, hogy nem kell ezzel foglalkoznom, csak előkapom és már szépülök is.

+1. Engem már a foci-EB sem zavart. Pontosan tudtam, hogy este meccs lesz, a párom azt nézi, én meg ráérek szépülni a FOREO pink macijának segítségével!

Fotó: FOREO

 





Ezeket olvastad már?
Hihetetlen: ez a 4+1 étel elősegít a haj növekedését

Hihetetlen: ez a 4+1 étel elősegít a haj növekedését

Ezt mindenki elrontja: rossz reggeli szokásról rántotta le a leplet az orvos

Ezt mindenki elrontja: rossz reggeli szokásról rántotta le a leplet az orvos

Hallottál már az ötödik betegségként is emlegetett lepkehimlőről? Ezért veszélyes!

Hallottál már az ötödik betegségként is emlegetett lepkehimlőről? Ezért veszélyes!

Ezt ki kell próbálnod: három olcsó és zseniális trükk a tökéletes arcbőrért!

Ezt ki kell próbálnod: három olcsó és zseniális trükk a tökéletes arcbőrért!

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás