RETRO RÁDIÓ

Turbózd fel az immunrendszered kolloidokkal, meglátod, mi történik





Az egyik leghatékonyabb baktérium és vírus elleni szerek, mégis sokan még a létezésükről sem tudnak. A járvány idején érdemes mindenkinek megfontolnia, hogy naponta legalább egy evőkanál ezüst-, réz- vagy aranykolloidot fogyasszon.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.03.25.
immunerősítés kolloid

Az ezüst és az arany gyógyító erejét már az őseink is ismerték és alkalmazták. Hippokratész, az orvostudomány megalapítója a műveiben már feljegyezte az ezüst gyógyító hatását. Az ókori görögök és rómaiak ezüstedényekben tartották italaikat, melyek így hosszabb ideig frissek maradtak. Az amerikai telepesek egy ezüstdollárt tettek a tejbe és az hosszabb ideig nem savanyodott meg. A tengert járó hajósok ezüstlemezeket tettek az ivóvízbe, hogy az fogyasztható maradjon – olvashatjuk a mikorezust.hu honlapján.

Az ősi egyiptomiak már több mint 5000 évvel ezelőtt fogyasztottak aranyat mentális, testi és spirituális tisztítás céljából. Úgy tartották, hogy az arany stimulálja az életerőt. A középkorban az alkimisták aranyporból kevertek italt, hogy enyhítsék az ízületi gyulladást.

Az ezüstkolloid a legjobb baktérium és vírusölő szer (Fotó: Shutterstock)

Mi a kolloid?

A kolloidokban szemcsék vannak oldott állapotban, elkeverve. Ezek teljesen homogén oldatok, melyet megtisztított vízben oldottak fel. Nem tartalmaznak vegyszereket, stabilizátort, festéket, kötőanyagot vagy bármilyen más adalékot. Belsőleg vagy helyileg alkalmazandóak.

Milyen hatásuk van?

Ha megfelelő mennyiségű ezüstkolloid van a szervezetünkben, az olyan hatást vált ki, mint egy második immunrendszer. Fertőtlenitő és betegségmegelőző hatása van, egyetlen ismert kórokozó sem képes megélni, ha az ezüstkolloid akár csak apró nyomokban is jelen van a szervezetben. Hatásos még gombás, vírusos, bakteriális fertőzésekre egyaránt, de alkalmazzák rákos betegségeknél is. Egy antibiotikum legjobb esetben is csak féltucatnyi organizmust képes pusztítani, az ezüstkolloid viszont közel 650-et.

Az aranykolloid hasonló tulajdonságokkal bír. Többek között a világhírű Nobel-díjas német bakteriológus, Dr. Robert Koch fedezte fel, hogy a tbc-t okozó baktérium arany jelenlétében nem életképes. Az USA-ban már 1885 óta alkalmazzák a kolloid aranyat iszákosság, koffein- és szénhidrátfüggőség csökkentésére. Egyes tudományos tanulmányok az aranykolloidot a legjobb elhízás elleni szernek tartják. Ezen kívül javítja az agy teljesítményét, a koncentrálóképességet, és élesíti az elmét.

A rézkolloid hasonlóan jótékony hatású: több ezer éve használják a rezet a gyógyításban és a szépségápolásban. Ezen kívül elősegíti a vitaminok felszívódását, így ha rendszeresen szedjük a C- vagy a D-vitamint, érdemes ezt rézkolloiddal kombinálni.

Hogyan használjuk?

Fontos, hogy fémre, különösen ezüstre való érzékenység, ezüstallergia esetén használata tilos. Az ezüstből aránylag korlátlan mennyiséget fogyaszthatunk, ami persze úgysem lesz több naponta néhány kortynál. Érdemes mindegyikkel gargalizálni, de le is nyelhetjük. Az arany- és rézkolloidból elegendő a napi egy evőkanál. Az ezüstkolloid alkalmas még sebek tisztítására és gyógyítására, illetve ha egy tál vízbe beleteszünk belőle, tökéletesen megtisztítja a gyümölcsöket a vegyszerektől.

 





Ezeket olvastad már?
„Ez nem a gyermek veszélyeztetése, hanem ez a modern döntés” – közölte a magyar orvos

„Ez nem a gyermek veszélyeztetése, hanem ez a modern döntés” – közölte a magyar orvos

40 napig csak narancslén élt a nő: ez történt a testével – Videó

40 napig csak narancslén élt a nő: ez történt a testével – Videó

Vége a találgatásnak: megválaszolták a tudósok a legégetőbb kérdést

Vége a találgatásnak: megválaszolták a tudósok a legégetőbb kérdést

"Ez egy abszolút új gondolat" - elárulta a szakember: helyes táplálkozással befolyásolhatjuk a HPV-vírus kimenetelét

"Ez egy abszolút új gondolat" - elárulta a szakember: helyes táplálkozással befolyásolhatjuk a HPV-vírus kimenetelét

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás