RETRO RÁDIÓ

Különleges módszerrel műtöttek magyar sztárokat





Hogy mi a közös Csepregi Évában, Bárdosi Sándorban és Kutzora Edinában? Mind a hárman ízületi problémával küszködtek, de egy különleges orvosi beavatkozásnak köszönhetően sokat javult az állapotuk.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.01.28.
Csepregi Éva sztárműtétek Kutzora Edina

Bárdosi Sándor épp egy éve műttette meg a térdét. Kálváriája közel 25 évre tekintett vissza, amikor elszakadt az elülső keresztszalagja, ha pedig nincs szalag, kopik a porc. Bár tettek be új keresztszalagot, de egy versenyen az is elszakadt, ezt követően pedig még jobban kopott a porc. A jobb térde ezt követően is problémás volt, nehezen járt vele, ezért döntött a műtét mellett. A beavatkozást, azaz a Lipogems eszközökkel végzett regeneratív kezelést Dr. Molnár Szabolcs ortopéd-traumatológus, a birkózó sporttársa végezte el az Istenhegyi Magánklinikán. Sándor hasából egy kevés zsírszövetet távolított el, majd a szövetekből származó tisztított, és nagy számú regeneratív képességgel rendelkező, aktivált sejtet tartalmazó szövetállományt befecskendezte a térdébe, hogy az ott lévő sérült porcszövetek megújulását, gyógyulását segítse. Így elérhető az ízület természetes módon történő „megfiatalítása”.

Hasonló problémával küzdött Csepregi Éva is, aki mindkét térdét megműttette. Az azt követő időszakra így emlékszik:

- A műtét után 1 órával haza is jöhettem. Egy hétig kellett pihentetni a térdemet, és azóta sokkal mozgékonyabb lettem – árulta el az énekesnő. - Minden reggel talajtornázom 30 percet hason, háton és az oldalamon, illetve szobabiciklizem legkevesebb 10, de van, hogy 13 kilométert. Sőt, ha időm engedi, még esténként is tekerek.

Néhány hete Kutzora Edina, az Erik Sumo Band énekesnője feküdt műtőasztalra. Edina a csípőjét műttette meg, mert a fájdalmai miatt nehezen járt és aludt. Az operációt Csernátony Zoltán Professzor végezte el Debrecenben, az Elite Clinic Magánklinikán. Edina a beavatkozástól azt reméli, hogy tünetmentes lesz, megszűnik a fájdalom, és ha újra szerveznek koncerteket, akkor a színpadon kizárólag az éneklésre tud majd koncentrálni.

 





Ezeket olvastad már?
Tudtad? Ez a bélrendszer működésjavításának 7+1 aranyszabálya

Tudtad? Ez a bélrendszer működésjavításának 7+1 aranyszabálya

Maximális gyönyört akart, alig tudták megmenteni a férfiasságát

Maximális gyönyört akart, alig tudták megmenteni a férfiasságát

Fontos figyelmeztetés: ezt tanácsolja a magyar orvos a hosszú hétvégére

Fontos figyelmeztetés: ezt tanácsolja a magyar orvos a hosszú hétvégére

Súlyos betegséghez vezethet, ha nem mosol mindennap fogat

Súlyos betegséghez vezethet, ha nem mosol mindennap fogat

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás