Nanushka ruhában pózol a címlapon Serena Williams

Megállíthatatlan a magyar divattervező ruhamárkája.



Megosztás
Szerző: N.T.
Létrehozva: 2024.10.20.
Módosítva: 2024.10.20.
Nanushka Sándor Szandra Serena Williams Woman of the Year díj Glamour

Az év vége felé közeledve megszokott, hogy különféle díjakat, elismeréseket osztanak ki, közéjük tartozik a Global Woman of the Year díj, amelyet idén Serena Williams Pamela Anderson színésznővel együtt kapott meg. 

Serena Williams Fotó: AFP

Ez megtiszteltetés együtt járt egy Glamour-címlap-fotózással is, amin a világhírű teniszező – a már csakugyan világhírű – magyar divattervező, Sándor Szandrának Nanushka ruhamárkájában szerepelt címlapon. Az egykori teniszcsillag ruhája már az új, FW24 kollekcióból származik. 

A Glamour interjúból egyébként mások mellett kiderült, hogy minden reggel, amikor Serena Williams felébred, azt mondja magának:

Ma a legjobb formádat hozd.

Az interjú készítője megjegyzi, hogy ez patetikusan hangzhat minden idők szó szerint legnagyobbjától - egy olyan sportolótól, aki annyi díjat nyert a pályafutása során, hogy saját trófeaszobát épített, és akinek 23 Grand Slam-győzelme rekordot jelent a nők között. De a 2024-es Glamour Global Woman of the Year győztesének a számára, ez az új mottó valójában a személyes fejlődést jelenti.

A teljes interjút ITT olvashatod el. 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás