Kiderült, miért alapkövetelmény, hogy egy modell magas legyen





Pontosan tudja Arieli Annelise, milyen érzés a kifutón és a fényképezőgépek kereszttüzében pózolni, hiszen ő maga is évekig modell volt. Most a Face Modellügynökség vezetője, és rengeteg lány ügynöke, pszichológusa, pótanyukája, legjobb barátnője, miközben a saját, 14 éves lányát is neveli.



Megosztás
Szerző: Urmai Gabriella
Létrehozva: 2021.01.29.
ragyogás

- A férjem miatt jöttem Magyarországra 2000-ben, akkor még magyarul sem beszéltem – mesélte a Metropolnak az izraeli származású modell, aki miután bejárta az egész világot, megálmodta azt a hazai modellügynökséget, ami ma már számos gyönyörű magyar modellt juttat ki a nemzetközi piacra.

Nincs tetkó és piercing

A közhiedelemmel ellentétben ez egy nagyon fegyelmezett szakma, hiszen amellett, hogy pontosnak kell lenni, figyelni kell a súlyra, az alakra, de egy jó modellnek nincs agyonszedve a szemöldöke, nincs testékszere, tetoválása, nem festett a haja és jó kondícióban van, hiszen a pózolás, a ruha- és sminkpróba, a divatbemutatók nem engedik meg a felelőtlenséget.

Annelise a kudarcok kezelésében és feldolgozásában is segít. (Fotó:Face)

Miért olyan magasak a modellek?

- A lányom is belekóstolt a modellkedésbe, hiszen belenőtt ebbe az életformába. Most a kiskamaszok hétköznapjait éli, én nem is erőltetem. Ha majd eléri a saját magasságának a maximumát, akkor meglátjuk, hogy szeretné-e folytatni – mondta Arieli Annelise, és azt is elárulta, hogy miért annyira fontos feltétel a magasság. - A kifutóra készült ruhák a magas lányokon mutatnak jól, az alacsonyabbakon lógnak. Gyakran előfordul, hogy egy kevésbé szép arcú modellt választ a divatcég, ha megvan a megfelelő magassága. Egyébként nincs olyan, hogy ideális szépség. Ha a személyiség, az önbizalom nem ragyog át valakin, akkor mindegy is, hogy mennyire szép. Vannak cuki szépségű lányok, van, aki több karakter egyszerre, vannak a klasszikus szépségek, van, aki inkább elegáns és hűvös és még sorolhatnám. A szépségnek ugyanis rengeteg arca van.

Egy jó ügynök egyszerre minden

A lányokat a válogatásokon rengeteg kudarc, elutasítás is éri. Annelise ennek a kezelésében és feldolgozásában is segít. - Igyekszem azt erősíteni bennük, hogy nem azért nem sikerült, mert ők nem elég jók, hanem azért, mert arra a munkára egy másik karakter kellett. Lelkileg tönkre lehet tenni egy embert, ha nincs sikerélménye. Mindenkinél mást kell erősíteni. Van akinek a járását, másnak az önbizalmát. A bizalom nagyon fontos, éppen ezért nem dolgozom sok lánnyal, hiszen a személyes kapcsolat a lényeg. Mindenkinek elérhető vagyok 0-24 órában, és ha kell, a barátjuk, az anyukájuk, a pszichológusok és az orvosuk is egy személyben.





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás