RETRO RÁDIÓ

Hölgyek! Igenis mindenki gyönyörű! Nézd meg őket és hinni fogsz magadban is!





Most három olyan nőt hoztunk el nektek, akik a modell- és divatszakma szabályait felrúgva, a legnagyobb példaképeink lehetnek.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.01.02.
Társadalmi ügy

Mióta megjelentek a modellek, befolyásolva vagyunk azzal kapcsolatban, hogy mi számít szépnek. A modellekről általánosságban elmondhatjuk, hogy magasak, vékonyak, szép az arcuk, kifogástalan a bőrük. Szerencsére már egy pár éve elkezdetett kicsit más irányba is elbillenni a szépség mérlegének nyelve. Most már találkozhatunk kifejezetten duci modellekkel, sőt, ha van szépséghibánk, abból ma akár előnyt is kovácsolhatunk a divat világában.

Most három olyan nőt mutatunk be, akik sokat küzdöttek önmaguk elfogadásával, és végül pont amiatt lettek híresek és irigylésre méltóan különlegesek, amit a leginkább takargatni akartak.

Winnie Harlow tökéletes töketlensége

Az egyedi külsejű lánynál 4 éves korában diagnosztizálták a vitiligó nevű betegséget, ami a bőr tartós, pigmenthiányos foltokkal járó rendellenessége. A kanadai színes bőrű topmodell egész testén fellelhetőek a betegséggel járó hófehér foltok. Nézzük meg, mennyire gyönyörű és önbizalommal teli a fiatal modell! Ráadásul Winnie tovább megy a puszta önelfogadásnál, ahogy videójában is hirdeti, mindenki egyedi és megismételhetetlen, legyünk büszkék erre az egyediségünkre:

„Nézz meg engem, senki sem olyan mint én, én egyedi vagyok, pótolhatatlan. Most nézd meg magad, nincs belőled még egy, páratlan vagy!”

 

 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 

♔Jamaican Canadian♔ (@winnieharlow) által megosztott bejegyzés

A következő modellünk szimplán felrúgta a legfontosabb topmodell kritériumot: legyél vékony! Hála az égnek, napjainkban már egyre inkább figyelünk arra, hogy ne bántsuk meg a másikat, különösen, hogy a testszégyenítés megágyazott a legkülönbözőbb táplálkozási zavaroknak, de hogy igazán erős kijelentést tegyünk, gátat szabott annak, hogy akár egy pillanatra is jól érezzük magunkat a bőrünkben. A legújabb ilyen mozgalom Magyarországon a „Szeretest” projekt, ahol különböző testű nők mesélik el saját testükhöz való viszonyukat és így személyes történetüket.

Ashley Graham, a duci topmodell nekiment a csontsoványságnak, őt aztán nem érdekli a BMI indexe, és azt hirdeti magáról: nézzetek meg, nem vagyok nádszál, szexi vagyok és szép!

 

 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 

A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham) által megosztott bejegyzés

Amikor egy percre is megfordul a fejünkben, hogy egy hirtelen megjelenő és kitüremkedő pattanás miatt lemondjunk egy randit, nézzünk meg néhány videót Cassandra Banksontól, aki súlyos bőrproblémákkal küzd. Csak úgy, mint Ashley Graham esetében, Bankson is tabukat döntött meg, ő úgy gondolta, úgy fogja felvenni a harcot a bőrhibájával, hogy profi sminkes lesz, hiszen ki a fene mondta, hogy csak a gyönyörű bőrű nők néznek ki jól kifestve?

Cassandra számára az egész testét borító aknék sokkal inkább lelki fájdalmat okoznak, mint fizikait, főleg azért, ahogy a társadalom viszonyul hozzá. Szerencsére most már jól érzi magát a bőrében, és igazán tehetséges sminkes lett!

Legyünk hálásak ennek a három különleges nőnek, akik megmutatták nekünk, nem csak azt, hogy hogyan fogadjuk el önmagunkat, hanem hogy hogyan szeressük magunkban azt, ami korábban a legnagyobb szenvedést okozta!

 





Ezeket olvastad már?
Nyáron lesz az esküvőd, vagy csak meghívtak egyre? Ezek a szettek nem kerülnek többe 30 ezernél

Nyáron lesz az esküvőd, vagy csak meghívtak egyre? Ezek a szettek nem kerülnek többe 30 ezernél

Gyönyörű combokról szól az idei nyár - visszatér a falatnyi forrónadrág a pesti utcákra - galéria

Gyönyörű combokról szól az idei nyár - visszatér a falatnyi forrónadrág a pesti utcákra - galéria

Hihetetlen, de igaz! Ezek a szettek nemcsak csinosak, szerencsét is hoznak

Hihetetlen, de igaz! Ezek a szettek nemcsak csinosak, szerencsét is hoznak

Ne költs egy vagyont jelmezre! Így oldd meg a szekrényből menőn a farsangi buliszettedet

Ne költs egy vagyont jelmezre! Így oldd meg a szekrényből menőn a farsangi buliszettedet

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás