5 tipp a női táska vásárlásához





A női táskák a legdivatosabb kiegészítők lehetnek, amennyiben jól választunk. A táska lehetőséget ad arra, hogy kifejezzük önmagunkat, hogy a külvilág elé tárjuk a stílusunkat, hogy kicsit megmutassuk és megvillantsuk mások előtt a személyiségünket. Egyetlen táskával megváltoztathatjuk a megjelenésünket. Ha az irodában értesülünk arról, hogy este üzleti vacsorán kell megjelennünk, de már nincs időnk átöltözni, viszont magunkhoz veszünk egy dekoratív táskát, máris készen állunk egy elegánsabb eseményre. (X)



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2020.10.26.
táska

A táska kiválasztásánál sokféle szempontot figyelme kell venni és egy – egy táskának, sokféle kritériumnak meg kell felelni. Lényeges, hogy a táska kényelmes és sokoldalú legyen, és mindenképpen olyat válasszunk, ami illeszkedik a stílusunkhoz. A táska az egyik legfontosabb dolog egy nő életében. Egy – egy társasági összejövetelen, nívósabb rendezvényen sokan a nő második öltözékének is tekintik a táskát.

Amikor táskát készülünk vásárolni, tudnunk, kell, hogy mi célból tesszük azt, hiszen manapság többféle, szín, stílus, méret és minőség is a rendelkezésünkre áll, így egyáltalán nem könnyű a jó döntést meghozni, már ami a táskavásárlást illeti. A cikkben segítséget nyújtunk abban, hogy mire érdemes odafigyelni, amikor táskát vásárolunk. A cikk elolvasását követően az is fontos, hogy a táskát megbízható helyen vásároljuk meg. Az ANSWEAR remek választás, hiszen itt egy helyen szerezheted be a ruháidat, a kiegészítőket, többek között a táskáidat is.

A táska stílusa

Amikor egy nő táskát vásárol, először a táska stílusa és külleme érinti meg a lelkét, a minőség szemrevételezése csakis ezután következik. Amennyiben nem csak a munkába járáshoz keresünk táskát, hanem rendszeresen veszünk részt különféle eseményeken, akkor érdemes több, de legalább két minőségi darabba is befektetni. A munkatáska esetén a tartósságot tartsuk szem előtt, míg a parti táska lehet kisebb, díszített, de mindenképpen olyan darab, amely passzol a stílusunkhoz és a megjelenésünkhöz.

A 21. században élő nők már nem egyszerűen csak egy táskát akarnak, hanem olyan táskát szeretnének vásárolni, amely passzol a ruhájukhoz és a cipőjükhöz, azaz nagyon fontos számukra az ízléses és a harmonikus megjelenés.

A táska minősége

A noi taska lehet szép, lehet trendi, de ha silány a minősége, nem sokáig örülhetünk neki. A táskásvásárlásnál az egyik legfontosabb kritérium, hogy tartós, azaz minőségi darab legyen. Lehet, hogy a minőséget meg kell fizetni és egy áráért, akár három másikat is kapunk, de nem jobb egy szép, dizájnos darabnak hosszú évekig örülni, mint egy – két hónap múlva dühöngeni, mert a kedvenc táskánk máris tönkrement? A minőség tehát elengedhetetlen, amikor új táskára áhítozunk. Amikor táskát veszünk, nézzük meg a kiegészítő anyagát, varrását, kapcsait, cipzárját. A legtöbb esetben a márkajelzéssel ellátott táskák hozzák azt a minőséget, amire vágyunk.

A táska színe

Ha sikerült a megfelelő stílusú, méretű és minőségű táskát kiválasztani, akkor már csak a szín mellett kell határoznunk. A legtöbb nő a fekete táskát preferálja, hiszen viszonylag egy semleges színről van szó, amely minden ruhához és egyéb kiegészítőhöz remekül passzol. A barna is hasonló paramétereket mutat, azaz jól döntünk, ha egy barna táska tetszik meg nekünk és azt választjuk. A színválasztás az ízlésünket is tükrözi, és jó hatással van a hangulatunkra.

A táska mérete

Az egyik legfontosabb szabály, hogy mindig a megfelelő méretű táskát vegyük meg és hordjuk magunkkal. Az sem jó, ha a táskánkba a legalapvetőbb holmik nem férnek el, de az is kellemetlen, ha a kelleténél nagyobb táskát kell magunkkal cipelni. Vásárlás előtt szedjük össze gondolatban, hogy milyen dolgokat cipelünk magunkkal és ezekhez a kiegészítőkhöz milyen méretű táska felel meg a leginkább. Hihetetlen, de még a testmagasságunk is meghatározhatja, hogy milyen táska illik hozzánk. Egy alacsonyabb nőnek egy kisebb táska a jó választás, míg egy magasabb termethez, egy nagyobb táska passzol elsősorban.

A táska funkciója

Amikor táskát veszünk, mindig vegyük figyelembe, hogy milyen funkciót tölt be, hiszen ma már rengetegféle táska kapható a piacon, így mindenféle alkalomra, eseményre más – más táskát vihetünk magunkkal. Egy partira nem állíthatunk be egy hatalmas válltáskával, de az edzőteremben is furán néznek ránk, ha a legújabb bőr táskánkból pakoljuk ki az edzőruhánkat. Egy nőnek éppen ezért fontos, hogy legyen legalább 5-6 táskája. Ha szem előtt tartjuk a minőséget, akkor évekig nem lesz gondunk arra, hogy új kiegészítőt vásároljunk.

(X)





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás