RETRO RÁDIÓ

Tetszik a fővárosiaknak az új Városliget: „ez a világ legjobb játszótere! Biztosan jövünk még”





Betontól féltették, de mostanra megszépült a Városliget. A nyári szünidőben azonnal életre is keltek az új parkok, játszóterek és sportpályák. A budapestiek imádják, a Metropol is a helyszínen járt.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.08.16.
VII. kerület XIV. kerület A nap csodája

Sokan aggódtak a városligeti zöldfelületekért, fákért, sőt megpróbálták megakadályozni a liget megújulását. Volt, aki politikai érdekből, más azért, mert nem volt elég információja. Most már azonban látható, hogy az aggodalom alaptalan volt. Mindenki megtalálja a maga számítását, az is, aki csak sétálni szeretne egyet és csöndre vágyik, az is, aki sportolni szeretne, családok és kutyások egyaránt jól érzik magukat.

Azt sem tudják a gyerekek, mit próbáljanak ki először Fotó: Metropol/KM

Zoltán egy fa árnyékából nézi a játszótéren ugrándozó lányát

Tetszik! ”- foglalta össze egy szóban, mi a véleménye a megújult Városligetről. „A lányunk a mászókákat élvezi nagyon. Szép a park is, tetszenek a nagy platánfák. Idén másodszor vagyunk itt, Pécsről jöttünk.”

A nagy terek és az ötletes kialakítások lehetővé teszik, hogy a gyerekek zsibongása ne zavarja a pihenni vágyókat. A felújított Városliget minden részén találni valami újat izgalmasat. A környezet tiszta, rendezett, a játékok modernek.

Adéléknek a vizes rész tetszik a legjobban

Mi most vagyunk itt első alkalommal a kicsi lánnyal és nagyon elégedettek vagyunk- mondta lapunknak az anyuka-. ”Szuper, hogy van vizes rész is, ahol egy kicsit lehűthetik magukat a gyerekek. Érdemes mindenkinek megnéznie az új ligetet. Mi Újpestről jöttünk/utaztunk, de megérte, mert Luna azt mondja, hogy ez a világ legjobb játszótere! Ez sokat elárul. A futópálya is nagyon szépen rendben van tartva. Biztosan visszajárunk majd ide.„

Közkedvelt az izgalmas játszótér Fotó: Metropol/KM

A biciklisek, rolleresek, kicsik és nagyok jól megférnek itt

Annyira élvezik a fiúk!„ - mondta Márti a pálya szélén. - ”A mélygarázsban parkoltunk, jók a kaják, tiszták a mosdók, egy egész napot el lehet itt tölteni kellemesen. Kulturált a hely és az emberek is átveszik ezt. Sok ilyen kellene még Budapesten! A biciklis pálya a kedvencünk. A játszótér is nagyon jó, de ott mindig sokan vannak. Régebben ez az egész egy nagy puszta volt, szinte használhatatlan, tele kutyaürülékkel. Most már az ember szívesen kijön a családdal. A párommal kettesben is randiztunk itt, nagyon szeretjük.„

Teltházas a Millennium Házában az unoka-nagyszülő matiné

Ez egy kifejezetten nyári program, amin egyre többen vesznek részt. Az a célunk, hogy minél több törzsvendégünk legyen és visszajárjanak„ – mondta el lapunknak Kuzma Anita.

Péter Szilvia idegenvezető úgy látja, nagyon nagy sikere van a kiállításoknak is.

”Különleges az inverz nevű programunk szerdánként és csütörtökönként hattól nyolcig, amivel egy kicsit felforgatjuk a világot: a kiállítást kivisszük a ház elé, ami más művészetek képviselőit is megihleti: elzenélik vagy eltáncolják az érzéseiket. Utána beszélgetni is lehet velük. Ez a programunk egyre népszerűbb.„





Ezeket olvastad már?
Máthé Zsuzsa: „Ne játsszanak az életünkkel, a hazánkkal és a gyermekeink jövőjével!”

Máthé Zsuzsa: „Ne játsszanak az életünkkel, a hazánkkal és a gyermekeink jövőjével!”

Itt a bizonyíték: Karácsony Gergely és Draskovics Tibor miatt bukhatjuk a Budapest-bérletet

Itt a bizonyíték: Karácsony Gergely és Draskovics Tibor miatt bukhatjuk a Budapest-bérletet

Novák Katalin: „A család az nem egy rózsaszín történet, nem egy szirupos valami, amit a reklámokban lát az ember”

Novák Katalin: „A család az nem egy rózsaszín történet, nem egy szirupos valami, amit a reklámokban lát az ember”

Kész káosz lesz a hétvégén Budapesten: mutatjuk a legfontosabb változásokat

Kész káosz lesz a hétvégén Budapesten: mutatjuk a legfontosabb változásokat

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás