Közös gyermekük előtt szúrta le a párját





Szerelemféltésből szúrhatta le a feleségét egy 37 éves, feltehetően külföldi férfi Zuglóban. A vérengzést a házaspár 2,5 éves gyermeke is végignézte. A tanúk még másnap is a történtek hatása alatt voltak.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.04.25.
családi tragédia

Borzalmas jeleneteknek lehettek szemtanúi szombat kora délután a XIV. kerületi Füredi-park lakói. Egy Toyotában ülő házaspár hangos szóváltásba kezdett, majd egyre hevesebben veszekedett. A vita során előkerült egy kés is, amit a férfi többször élete szerelmébe döfött. A Bors információi szerint a 33 éves Eszter megpróbált elmenekülni, de az utca aszfaltján összerogyott. Egy ott lakó próbált neki segíteni, hívta azonnal a mentőket, de azok hiába érkeztek hamar a helyszínre, már nem tudták megmenteni a nő életét, elvérzett.

A férfit azonnal elvitték a rendőrök (Fotó: Bors)

Álltólag a pár gyermeke is a helyszínen volt, amikor a tragédia történt, ráadásul végig is nézte, amint édesapja többször megmártja a kést az édesanyjában. A Bors a tragédia után a helyszínen járt, és megtudta: a családot a környéken élők nem ismerik, vélhetően azért, mert a házaspár nem ott lakott.

Ha kíváncsi vagy a részletekre, keresd holnap a Borsot az újságárusoknál, vagy látogass el a www.borsonlinel.hu oldalra.





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás