Nagy a titkolózás az Apple háza táján





Titkolja az Apple, mikor kerül fel a Napóleon-film hozzájuk.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2023.11.27.
Napóleon streamingszolgáltató Apple

A mozikba került Napóleon-film egy nagyon hosszú előzetes, hiszen Ridley Scott eredeti koncepciója majd az Apple TV+ streamingplatformon debütál. A Joaquin Phoenix főszereplésével készült történelmi dráma csütörtökön került a mozikba, ám ez egy erősen vágott változat a rendező szerint. A moziforgalmazás támogatása érdekében egyelőre titokban tartják, hogy a Napóleon mikor kerül fel a streamingre – írta a VG.

Fotó: AFP

A filmről érkező első kritikák meglehetősen megosztóak. Sok kritikus hányta Ridley Scott szemére, hogy történelmileg pontatlan momentumokat tartalmaz a filmje, illetve többen azt is felrótták, hogy az alkotók túl gyorsan átrohantak a hadvezér és császár életén. Azt viszont mindenki elismeri, hogy rendkívül látványos és izgalmas a film, és a csatajelenetei nagyszerűen lettek megkomponálva.

Mint kiderült, Ridley Scott több mint háromórás filmet álmodott meg, amelyet az Apple-re töltenek majd fel, a streamingszolgáltató azonban titkolja, mikor kerül fel a platformra a Napóleon. Többen ugyanis már a fórumokon jelezték, eszük ágában sincs kétszer fizetni ugyanazért a filmért, ezért megvárják, hogy felkerüljön a netre.

 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás