RETRO RÁDIÓ

Váratlan ajándék! Ezzel készült egy szerencsés nézőnek az Elk*rtuk sztárja – Fotók!





A magyar nagyjátékfilmet már több mint százezer ember nézte meg a mozikban, ennek örömére a színész ajándékcsomagot adott át az egyik szerencsés nézőnek.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2021.11.04.
sikeres

Az Elk*rtuk óriási sikernek örvend, amit mi sem bizonyít jobban, mint az a tény, hogy mostanra több mint százezer ember ment el valamelyik moziba, hogy megtekintse a 2006-os eseményeket feldolgozó krimit. A csütörtöki vetítés egyik szerencsés nézője pedig a nagy számok örömére még egy ajándékcsomagot is kapott Szőke Richárdtól, a film egyik szereplőjétől.

Fotó: Máté Krisztián

„Az Elk*rtuk című nagyjátékfilm most ezzel a vetítéssel túllépte a százezredik nézőszámot. Ennek alkalmából el is látogatunk az Allee Cinema Citybe és megszólítottunk egy szerencsés nézőt. Engem ért az a megtiszteltetés, hogy átadhatok neki egy ajándékcsomagot a Megafilm jóvoltából” – mondta a színész a Metropolnak.

Külföldi nagy produkciókkal is tartja a lépést

A hollywoodi filmekkel vetekszik a z első hazai politikai krimi nézettsége, hiszen a premier után alig két héttel majdnem azokat a számokat hozza mint más, most a mozikban vetített hollywoodi alkotások.

„Sejtettem, hogy jó lesz nézettsége, de nem gondoltam, hogy ilyen gyorsan ennyi ember kíváncsi rá. Őszintén szólva azért nagy visszhangja volt az egész projektnek és voltak, akik ellenezték a 2006-os események feldolgozásának a gondolatát, de szerintem kíváncsiságból még ők is megnézték, vagy megnézik majd. Akár bevallják, akár nem” – mosolygott Ricsi, akit ettől függetlenül meglepett, hogy ilyen rövid idő alatt ennyien voltak kíváncsiak az alakítására. – „Hatalmas dolog egy magyar film életében, hogy a bemutató után két héttel átléptük ezt a nagy számot, illetve azt gondolom, hogy ez mindenkinek, aki részt vett benne óriási büszkeség.”

„Nekem személy szerint ez az életemben egy nagyon fontos film volt, mert ez az első nagyjátékfilm szerepem, ráadásul egy magyar színész számára ritkán adatik hasonló lehetőség, hogy nemzetközi stábbal, angol rendezővel és spanyol operatőrrel dolgozhat együtt az ember. Nem is tudom, hogy lesz-e valaha hasonló élményem” – mesélte Szőke Richárd, aki amikor megkapta Attila szerepét, egy percig sem gondolkozott azon, hogy vállalja-e.

Fotó: Máté Krisztián

„Imádtam a forgatás minden pillanatát” – mondta a színész , aki egyébként több jelenetben is saját maga kaszkadőrjeként funkcionált, ráadásul a karaktere hitelessége kedvéért még a külsejét is teljesen megváltoztatták. – „Az előkészületek sem voltak egyszerűek, mivel rendezői kérésre parókám volt, emiatt sokkal hosszabb volt a hajam. Nehézség volt még az is, hogy a karakteremet a film végén csúnyán megverik, így az arcom tele volt sérülésekkel. A film után azt vettem észre, hogy kevesen ismernek fel, vagyis az egészen biztosan elmondható, hogy nagyon jó munkát végeztek a sminkesek és a fodrászok.”

„Megdöbbentő, hogy mennyien kíváncsiak a filmre”

A premier után azonnal megkezdődtek a közönségtalálkozók és a színésznek ezzel kapcsolatban csupa pozitív élménye van, hiszen elmondása szerint mindenki nagyon nyitottan és kedvesen áll a filmhez.

„Az ország minden részére megyünk és megdöbbentő, hogy mennyien kíváncsiak a filmre, ráadásul folyamatosan nagyon jó kérdéseket tesznek fel. Jó érzés, hogy érdeklődnek és még ott maradnak a kétórás film után is, hogy beszélgessenek velünk” – árulta el a filmben a főszereplő bátyját játszó színész, aki egyébként kezdetben azért izgult egy kicsit, hogy nem mindenki fogadja majd tárt karokkal a filmet.

„Először egyébként tartottam tőle, hogy a közönség találkozókon lesznek olyan emberek, akik esetleg majd támadnak minket, de csak pozitív tapasztalatom van. Csak jó élményeket osztanak meg velünk, illetve személyes történeteket mesélnek, amelyeket maguk is átéltek. Sőt, sok esetben meg is tapsolják a filmet, ami azért egyáltalán nem megszokott reakció a mozitermekben. Színészként ez szinte hihetetlen élmény.”

Egy a százezer néző közül

A százezredik nézőszámot átlépve, egy szerencsés filmbarátot nagy meglepetés ért az Allee Cinema Cityben, hiszen egy teljes televíziós stáb és a Metropol jelenlétében Szőke Richárd megajándékozta őt a film plakátjával, egy bögrével és egy puzzle-val.

K. Dániel a barátaival jött el megnézni a filmet, a Metropol munkatársa pedig arról kérdezte, hogy mit gondolt a produkcióról.

A fiatalember elmondta, hogy nagyon kellemesen csalódott, a mozifilm egyáltalán nem volt vontatott, épp ellenkezőleg, nagyon pörgősnek találta. „Végigizgultam, pedig tudtam, hogy mi lesz” – mondta K. Dániel.

Hozzátette, hogy a teremben lévők többségének úgy látta, hogy szintén nagyon tetszett a film, azonban sokan voltak, akik a drámaibb jeleneteknél elborzadtak, mert eszükbe jutott, ahogy átélték a történteket. Szerinte nagyon fontos és tanulságos lehet egy ilyen film az ő korosztályának, akik még nem lehettek jelen akkor, amikor ez események történtek.

A fiatalember elmondta, hogy nem gondolta volna, hogy pont ő lesz a szerencsés néző, de ezek után biztos, hogy másnap lottózni fog, hátha megmarad a szerencséje másnapra is.

Fotó: Máté Krisztián

 





Ezeket olvastad már?
Hűha: népszerű fürdőhelyen estek egymásnak a szerelmesek

Hűha: népszerű fürdőhelyen estek egymásnak a szerelmesek

Újabb botrány a HÉV-en: úgy megijedt Anna, hogy a következő megállónál lemenekült a szerelvényről

Újabb botrány a HÉV-en: úgy megijedt Anna, hogy a következő megállónál lemenekült a szerelvényről

Na, még csak ez hiányzott: ők szenvednek majd leginkább az időjárástól a következő napokban

Na, még csak ez hiányzott: ők szenvednek majd leginkább az időjárástól a következő napokban

Sötét jóslat: aszteroidák hullhatnak a fejünkre, mire a Marson fogunk élni

Sötét jóslat: aszteroidák hullhatnak a fejünkre, mire a Marson fogunk élni

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás