RETRO RÁDIÓ

Köszönjük olvasóinknak! Kitüntették a Metropolt - Videó!





Nívódíjat kaptunk! Hatalmas megtiszteltetésben volt része lapunknak, miután munkánk elismeréséül az Érték és Minőség Nagydíj Pályázat Kommunikációért Nívódíj kitüntetést adták a Metropolnak.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2021.09.09.
Az utca hangja

Éppen egy évvel ezelőtt, 2020. szeptember 7-én kezdtünk munkába, hogy minden erőnkkel és tudásunkkal színvonalas tájékoztatást kapjanak olvasóink Budapest történéseiről és mindarról, ami a fővárosiaknak fontos.

„Az utca hangja” a budapestiek kedvenc ingyenes napilapja lett. Ma már a fővárosban élőkkel összefogva készül nap mint nap a Metropol, hiszen olvasóinkat nemcsak a hírek érdeklik, hanem rengetegen segítik is a munkánkat. Van, aki egy jól elkapott pillanatról készült fotót küld szerkesztőségünkbe, de számos alkalommal fontos információkkal is ellátnak minket. Sőt gyakran nyilatkoznak is lapunknak, így lehetünk valóban „az utca hangja”.

Az elismerés olvasóinknak is szól

A Metropol elnyerte az Érték és Minőség Nagydíj Pályázat Kommunikációért Nívódíjat, amit a lap főszerkesztője, Simon László és Mokáné Medve Henriett, a Tömegmédia Divízió művészeti és gyártási vezetője vett ma át az Országház Felsőházi Termében. A kitüntetést a pályázat fővédnöke, Dr. Latorcai János, az országgyűlés alelnöke adta át.

A budapestiekért vagyunk

Az Érték és Minőség Nagydíj Pályázat egyik legfontosabb feladata, hogy felhívja a figyelmet a kiemelkedő minőségű termékekre és szolgáltatásokra. Ebben a média közreműködése és segítsége elengedhetetlen, az Érték és Minőség Nagydíj Pályázat ismertsége és sikeressége a média nélkül nem valósulhatna meg, hiszen nem elég látni, látszani is kell! Köszönetül a pályázat Kiírói Tanácsa létrehozta az Érték és Minőség Nagydíj Pályázat Kommunikációért Nívódíjat, melyet annak a nyomtatott vagy elektronikus médiának ítél oda, amely megítélése szerint a kiírás évében a legtöbbet tett a kiemelkedő minőségű értékek bemutatásáért, ezen belül az Érték és Minőség Nagydíj Pályázati Rendszer népszerűsítéséért.

Ez évi díjazottak

  • TV2 Hírigazgatóság műsorainak szerkesztősége
  • Kossuth Rádió aktuális műsorainak szerkesztősége
  • ORIGO gazdasági szerkesztősége
  • METROPOL szerkesztősége
  • A Nívódíjat magyar és angol nyelvű, Sárkány Gábor által tervezett elismerő oklevél tanúsítja. Jelképe az Érték és Minőség Nagydíj emblémájával díszített dr. Szőcs Andrea egyetemi docens, Ferenczy Noémi díjas kortárs iparművész által tervezett és vezetésével kivitelezett egyedi trófea.





    Ezeket olvastad már?
    Szerelem a levegőben: mágikus együttállás segít bevonzani a kiszemeltedet

    Szerelem a levegőben: mágikus együttállás segít bevonzani a kiszemeltedet

    A hideg csak a kezdet: pánikrohamokat hoz az időjárás

    A hideg csak a kezdet: pánikrohamokat hoz az időjárás

    A Mészáros Csoport megvásárolta a híres babaáruházláncot

    A Mészáros Csoport megvásárolta a híres babaáruházláncot

    Rettenetes: betonkeverő végzett egy férfival – Sokkoló részletek

    Rettenetes: betonkeverő végzett egy férfival – Sokkoló részletek

    Top hírek





    Ezek is érdekelhetik



    Hírlevél-feliratkozás