Ahogy arról korábban írtunk, a Lánchíd felújítása miatt aszfaltozták le a területet, kisebb körforgalom épül. A Clark Ádám téri gyönyörű virágágyás már a múlté.

A Ripost munkatársai jelenleg is a helyszínen vannak, ahol elképesztő új információkat tudtak meg. A Clark Ádám téri virágágyás nem egyszerűen egy kis zöld volt a nagy betondzsungelben, hanem egy kedves helyszín a budapestiek számára és látványosság a turistáknak. Mindez egy csapásra eltűnt: Karácsony Gergely főpolgármester, aki szereti magát környezetvédőként, zöldként feltüntetni, most ledózeroltatta és lebetonoztatta a virágágyást. A magyarázat az volt, hogy a Széchenyi híd felújítása miatti forgalomelterelés tette ezt szükségessé ideiglenesen – írja a lap.

A budapestiek fel vannak háborodva, nem értik, miért kellett tönkretenni a virágágyást! (Fotó: Ripost)

Az ikonikus virágágyás helyére csináltak egy kisebb belső körforgalmat! Láthatóan ez a kisebb belső körforgalom egysávos lesz, és jelen pillanatban körbe sárga kerékpáros felfestések látszanak.

100 évet kibírt a csodálatos virágágyás (Fotó: Ripost)

Ez valószínűleg azt jelenti, hogy Karácsony Gergely azért bontotta el a 100 éves ikonikus virágágyást, hogy kerékpársávot csinálhasson a helyén!
Ezzel a megoldással a biciklisek mindenképpen egy autónyi helyet foglalnak majd el. Mi értelme van ennek?! Megérte ezért tönkretenni a zöldfelületet, eldózeroltatni a szemet felüdítő virágágyásokat?

Virágok helyett aszfalt, beton, szomorúság (Fotó: Ripost)

A rettenetről videó is készült