Kedden 17 óra körül Jakab Péter és a „Mamuszos kabinetfőnök” megérkezik a „munkalakásba”

Jakab Péter ismét kabinetfőnökével töltötte az éjszakát, 20 órán át ki sem mozdultak egy XI. kerületi lakásból. A történet újabb fejezete ott kezdődött, hogy egy olvasóriporter eljuttatott a Borshoz egy felvételt, amin az látszik, hogy Jakab Péter és kabinetfőnöke kedden 17 óra környékén bemennek egy XI. kerületi ház hátsó bejáratán. Másnap reggel a Bors riporterei lencsevégre kapták a pártelnököt és legszorosabb bizalmasát, amikor az újabb együtt töltött éjjel után kijöttek a lakásból. Ezúttal óvatosságból már abban a lakásban voltak, amit az Országgyűlés bérel számára azon a környéken, ahol a Jakab család több ingatlana is megtalálható.

Szerda délelőtt a pártelnök és kabinetfőnöke kijönnek a „munkalakásból” az ott eltöltött éjszaka után

Íme a videó az esetről:

Mint ismeretes, az elmúlt hetek nagy viharai főleg Molnár Enikő miatt robbantak ki, a pártelnökség a „Mamuszosnak” becézett hölgy jogainak csorbítását akarta elérni. Jakab ekkor már puccsot emlegetett, és lemondással fenyegetőzött.

Mivel a Jakabbal szembefordulók élére Potocskáné Kőrösi Anita elnökhelyettes állt, az elnök feljelentette őt hűtlen kezelésért. Emiatt a dunakeszi Jobbik-szervezet elnöke etikai eljárást kezdeményezett ellene. Úgy tudni, most már a teljes pártelnökség követeli Jakab Péter távozását, Ander Balázs, a párt alelnöke a választmány rendkívüli összehívását kezdeményezte, az ő joguk ugyanis az elnök felfüggesztése.

Együtt beszállnak Jakab szolgálati kocsijába

A Bors riportere azt is megkérdezte Jakabtól, vajon az utolsó napja volt-e, amikor a Jobbik elnökeként indult el otthonról, ő azonban csak annyit kérdezett vissza: „Szeretné?”

Lemond a Jobbik elnökének kabinetfőnöke, Molnár Enikő – írta pár órával a botrány kirobbanása után a baloldali Magyar Hang.