Egy 4 éves kisfiú megölésével vádolták meg a 24 éves Kimonie Bryant, aki saját magát adta fel hétfő este a rendőrségen.

Bryant a gyanú szerint Ohió városában nyitott tűzet egy négy fős társaságra. Ez eddig összegyűjtött információk alapján a támadó a kora reggeli órákban a Perry utca 111. házba, a nappalijába vezető bejáraton tört be. Kiabálni kezdett velük, majd mielőtt válaszolhattak volna neki, tűzet nyitott.

A jelen lévő négy felnőttet megsebesítette: ifj. Andre Stephon McCoy (20), ifj. Yarnell Green (30), Cassandra Marsicola (20), Alexis Scneider (22). Még Rowant (4) megölte. A kisfiú a rendőrségi jelentés szerint két fejlövést is kapott.

(fotó: WFMJ)

A szomszédok szerint öt-nyolc lövést lehettet hallani. A támadó a gyilkosság után Facebook-oldalán megosztott egy bejegyzést, amiből arra következtetnek, hogy ismerték egymást Greentel. Bár az nem derült ki, hogy miért támadt rá a baráti társaságra.

„Csak légy férfi, haver. Csak légy férfi. Te beteg vagy. Tényleg beteg vagy. Elvetted a fiamat tőlem. Ez az én kicsi fiam. Elvetted mert beteg vagy. Ezzel kell együtt élnek az életed végéig, de ez az én gyerekem volt” – üvöltötte a megsebzett nő, miközben karjaiban tartotta meghalt kisfiát.