Az Ellenállás néven megszervezett tüntetésen maszk és az előírt távolság betartása nélkül demonstrált néhány száz ember. A vírustagadó dr. Gődény György azért szervezte meg az összejövetelt, hogy támadja a kormány járványügyi-intézkedéseit. Ma fontos napja lesz minden Normális Életre vágyó embernek – olvasható a felhívásban, amit Gődény György tett közzé szombat reggel, tüntetésre invitálva az embereket.

Ezért a Hősök terére invitálta táborát, akiket a rendőrök az Andrássy úton igazoltattak. A résztvevőknek még ez sem volt elég, összeölelkezve pózoltak és fotózkodtak a tüntetés szervezőivel.

A felelőtlen tüntetés közben, a tiltakozóktól alig pár méterre egy ember rosszul lett és összeesett a Bajcsy-Zsilinszky úton, és a Metropol információi szerint utóbb kiderült róla, hogy covid-pozitív.

Egyre több a koronavírus-fertőzött, napról napra több beteg hal bele a veszélyes vírusba, Gődény ennek ellenére még mindig nem állt le, annak ellenére is, hogy tilos a gyülekezés és a korábbi felelőtlen megmozdulás szervezéséért megbírságolták.