Pénzt talált a postaládájában egy anyuka, teljesen ledöbbent, amikor megtudta, hogy miért

Meglepődött a pénz láttán. A magyarázattól még jobban.



Megosztás
Szerző: H. M.
Létrehozva: 2024.10.19. 14:30
halloween dekoráció pénz

Valaki pénzt próbált betuszkolni a postaládáján található nyíláson keresztül, a nő ekkor még semmit sem sejtett.

postaláda
Illusztráció / Fotó: Lars Nissen képe a Pixabay-en

A pénz története

Ali Smith, édesanya és TikToker, a közösségi médiában osztotta meg, hogy fogalma sincs, hogyan és miért került pénz a család postaládájába. Semmiféle üzenet, sem boríték, sem semmi nem azonosította az ismeretlen ajándékozót. Smith nem tudott mit kezdeni a helyzettel, túlgondolta és úgy döntött, egy esti séta a kutyájával talán segít rendezni a gondolatait. Séta közben rágta magát az 5 fontos bankjegy miatt, ám végül sikeresen megfejtette a rejtvényt. Amint ő és a kutyája visszaértek a házhoz, már megvolt a megoldás.

A bejárati ablakára korábban halloweeni dekorációkat és a fia által készített különböző kézműves tárgyakat akasztott fel. Amikor újra ránézett a kísérteties díszekre, rájött, hogy a pénzt ott hagyó személy elég közel lehetett a házához ahhoz, hogy elolvassa a gyermeke által kitett feliratot, amelyen ez állt:

Ha megijesztettem, kérem, hagyjon itt öt fontot!

Miután rájött, hogy az 5 fontos bankjegy egy idegen jószívű gesztusa volt, Smith-t teljesen lenyűgözte, hogy valaki a fiával akart játszani ily módon. Az anya bevallotta, hogy fogalma sincs, ki lehetett az ötfontos eredeti tulajdonosa.









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás