„Visszatértünk. Végetek” – e szavakkal kezdődik meg a világvége az időutazó szerint

A jövőlátó a vég kezdetének pontos időpontját is elárulta.



Megosztás
Szerző: G.X
Létrehozva: 2024.10.16. 20:30
időutazó jóslat földönkívüliek

Igencsak furcsa tartalmakkal „szórakoztatja” követőit egy tartalomgyártó a TikTokon: nem elég ugyanis, hogy azt állítja, birtokában van a tudásnak a jövőt illetően, de azt is felfedte, miként jutott e tudáshoz. Ő ugyanis – hangsúlyoznánk: saját bevallása szerint! – egy időutazó, aki a távoli jövőből érkezett hozzánk, hogy nagy veszélyekre figyelmeztessen. Ennek megfelelően tartalmai rendszerint valamilyen világégéssel és rejtélyekkel kapcsolatosak. Tegyük hozzá: eddig nem jött be túl sok jóslata, de ez nem tántorítja el, hogy újabb és újabb videókat tegyen közzé – mint ahogy rajongóit sem különösebben zavarja a jós sikertelensége. Tekintve, hogy miket jövendöl, nem is csoda!

Ufo,Flying,Over,A,Corn,Field,At,Sunset
Hamarosan eljönnek az idegenek, állítja a magát időutazónak valló tartalomgyártó  Fotó: Fer Gregory

Ezt ígéri az időutazó a következő hónapokra

De lássuk rögtön, miket is ígér a jövőlátó 2024 végére!

2024. október 27.: Kanye West bejelenti, hogy a birtokát titkos alagút köti össze P. Diddy otthonával. Nem mellesleg a rapperről kiderül: van egy klónja.

2024. november 14.: Hajnal 3-kor rejtélyes tárgyak tűnnek fel az égbolton. A NASA sikeresen rögzíti és lefordítja a tárgyakból érkező hangot, mely így szól: „Visszatértünk. Végetek.” Nem túl biztató. Talán ez lesz a világvége kezdete? Nagyon úgy tűnik...

2024. december 24.: Két napra titokzatos köd borítja be az egész bolygót. Sokan lesznek betegek, többen életüket is vesztik.

2025. február 7.: Rejtélyes, rég elveszettnek hitt kincseket fedeznek fel az egyiptomi piramisok mélyén.

2025. február 11.: A NASA felfedez egy új bolygót, mely nemcsak alkalmas az életre, de jelenleg is van rajta élet.









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás