Nem jött meg időben a segítség: 31 éves korában elhunyt a világhírű Playboy-modell

A fiatal szépség évek óta transzplantációra várt, hiába.



Megosztás
Szerző: K.B.
Létrehozva: 2024.10.22. 13:00
horrorbaleset playboy modell tüdőbetegség haláleset

Az orosz sajtó fájdalmas hírt osztott meg a hét elején. Az ország legismertebb Playboy-modellje és tévésztárja Veronika Murashkina ugyanis életét veszítette súlyos tüdőbetegsége szövődményeiben. A fiatal szépség évek óta tüdőtranszplantációs listán volt, ugyanis 2020-ban horrorbalesetet szenvedett, amely következményében halálos betegség alakult ki a szervezetében. Az autóbalesetet követően évekig ágyhoz kötve élt, ugyanis súlyosan megroncsolódott az egyik lába is, az immunrendszere pedig annyira legyengült, hogy különböző fertőzések támadták meg a tüdejét. 

A fiút súlyos sérülésekkel vitték kórházba.
A fiatal modell 2020-ban szenvedett életveszélyes közúti balesetet /Fotó: Gorodenkoff /  Shutterstock/Illusztráció

A Metro számolt be róla, hogy bár a családja reménykedve várta, hogy megfelelő donort találjanak a lányuk számára, sajnos már nem élte meg, hogy elvégezzék rajta az életmentő beavatkozást. Veronika ugyanis október 18-án csütörtökön a kórházban elveszítette a harcot a betegsége ellen. A lány legjobb barátja szomorúan nyilatkozott a tragédia után a lapnak:

A súlyos balesete után a lábát szó szerint darabonként rakták össze. Sokáig kezelték, hónapokig a klinikákon feküdt, amíg felépült. Úgy tűnt, hogy a gondjait végre maga mögött hagyhatja, amikor beütött a tüdőbetegsége. Veronika tüdő transzplantációs listára került, de már nem élte meg, hogy megpróbálják megmenteni az életét.

- nyilatkozta a gyászoló barát.

Veronika 2017-ben az orosz Bachelorban, a Nagy ő-ben tűnt fel, majd villámgyorsan világhírnévre tett szert, miután a Playboy magazin megkeresésére részt vett a férfiaknak készített lap fotózásain.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás