Magyar Péter összevissza hadovál a testőreiről: olykor léteznek, olykor nem

A Tisza párt elnöke úgy hajlítja a valóságot, ahogy neki tetszik: néha dicsekszik a testőreivel, néha letagadja őket.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2024.10.15. 16:14
Módosítva: 2024.10.15. 16:14
Magyar Péter biztonsági testőr

Miután a Mandiner megírta, hogy Magyar Péter egyik testőre börtönviselt, a Tisza Párt elnöke visszakézből letagadta, hogy testőrei lennének. Tette mindezt úgy, hogy korábban ő maga dicsekedett el azzal, hogy 24 órás személyi védelem alatt áll.

Magyar Péter összevissza beszél a testőreiről


A Mandiner kedden robbantotta a hírt, hogy Magyar Péter egyik testőrét korábban csoportos rablás miatt letöltendő börtönbüntetésre ítélték. A lap beszámolója szerint a börtönviselt személy többek közt az MTVA székházánál tartott tüntetésen is ellátta a Tisza párt elnökének védelmét. A tényfeltáró cikk megjelenése után Magyar Péter egy Facebook-bejegyzésben reagált, amelyben azt írta:

Nekem nincs testőrségem, jellemzően magam járok mindenhova. A rendezvényeinket biztosító biztonsági emberek pedig nem rendelkezhetnének a szükséges engedélyekkel, ha büntetett előéletűek lennének.

Magyar megjegyzése azért érdekes, mert az homlokegyenes ellentmond egy korábban írt bejegyzésének, amiben azt állította:

Elfogadva több biztonsági szakember ismételt tanácsát és a családom kérését, tekintettel az egyre sűrűsödő fenyegetésekre, a mai naptól elfogadom a felajánlott 24 órás személyi védelmet a saját és hozzám közel állók biztonsága érekében.

Korábban elismerte, hogy 24 órás védelem alatt áll.

Mindezek alapján elmondható: Magyar Péter néha dicsekszik a testőreivel, néha letagadja őket - éppen, mit kívánnak a politikai érdekei. A valóságot azonban képtelen meghamisítani, hiszen számos fotó és videó bizonyítja, hogy mindenhova testőrökkel jár. 

Magyar Péter minden lépését egy biztonsági ember kíséri

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás