Fején fülhallgatóval lépett ki a troli mögül - így van most a Zuglóban elgázolt fiatal

Sokként érte a zuglóiakat, hogy újra megtörtént, amitől rendszeresen félniük kell. Aki nem elég óvatos, azt akár csapdába ejtheti Zugló baleseti gócpontja. Nemrég ott egy fiatal férfit gázolt el ott egy autós. Most aggódva kutatnak a fiatal után, hogy túlélt-e a balesetet. A Metropol kiderítette, mi történt.



Megosztás
Szerző: Erdei Róbert Arnold
Létrehozva: 2024.10.12. 11:30
Zugló tragédia gázolás

Két napja próbálják kideríteni az egyik zuglói Facebook-csoport tagjai, mégis mi lehet azzal a fiatal férfivel, akit október 10-én, csütörtökön elgázoltak. A férfiért sokan imádkoznak, hogy ne legyen élet-halál között, a környéken élők szerint ugyanis épp egy olyan helyen történt a tragédia, ami baleseti gócpont Zuglóban.

baleseti gócpont
Baleseti gócpont lehet, ahol elgázolták a fiatalt? Képünk illusztráció: Shutterstock

Áldozatokat szed a baleseti gócpont? 

Az egyik nyilvános Facebook-csoportban próbálja egy zuglói anyuka kinyomozni, milyen állapotban vihették kórházba a szerinte 15 év körüli fiatalt. Évának a gyermeke épp egy trolibuszon ült, amikor szemtanúja volt a gázolásnak. A busz épp a Rákosmezei térnél járt – ott, ami a kommentelők elmondása alapján baleseti gócpont lehet.

„A fiú a troli háta mögül, fejhallgatóval a fülén lépett az útra. Szürke pulcsiban volt. Azóta sem térek magamhoz. Remélem, megúszta nagyobb sérülés nélkül, bár ájultan feküdt a baleset után. Mi lehet a sráccal? Tudtok valamit?” - próbálta kideríteni Éva a Facebook-csoportban.

Az anyuka a baleset hallatán megjegyezte, „mindennap” a száguldoznak az autók a tér környékén, utalva rá, hogy kész baleseti gócpont a hely. 

A gyalogosok alig tudnak átkelni! Lámpa és egy zebra nagyon kellene ide! Tegnap (október 9) is majdnem elütöttek egy lányt, pedig ő rendesen kelt át, de az autó nagy sebességgel jött és nem állt meg, hanem a dudát nyomta…Életveszélyes az a rész!

- mutatott rá Éva, mire többen megerősítették, hogy baleseti gócpont a Rákosmezei tér környéke.

„Kórházba vitték”

„Magam is láttam két hasonló esetet, a körülményekhez képest enyhe kimenetellel” – fogalmazott Dániel, mire Ferenc hozzátette: számos balesetet látott már ő is a térnél. 

Valahogy nem ütötte át az ingerküszöbét senkinek, hogy egy zebrát vagy lámpát helyezzen oda. Nagyon sajnálom a srácot, és mielőbbi felépülést kívánok neki!

 - írta a férfi.

A Rákosmezei tér, ahol a baleset történt:

baleseti gócpont
A helyiek szerint kész káosz, ami a tér környékén zajlik /Fotó: Google Street View

Sokan aggódnak a férfi miatt, hogy milyen sérüléssel került a kórházba. A Metropol a Budapesti Rendőr-főkapitányságtól tudta meg a rejtélyes baleset körülményeit. „Délután 16 óra 40 perc körül Budapest XIV. kerület Egressy úton, a Rákosmezei tér magasságában egy személygépkocsi elütött egy a jelenleg rendelkezésre álló adatok  - szerint trolibusz mögött átszaladó 19 éves férfit. A férfit a mentők kórházba vitték. A baleset körülményeit a rendőrség szabálysértési eljárás keretében vizsgálja” – fogalmazott a rendőrség az október 10-ei tragédia kapcsán.

Az Országos Mentőszolgálatot is kerestük. „A helyszínről egy 20 év körüli fiatal férfit szállítottak bajtársaink súlyos sérülésekkel kórházba” – válaszolták röviden. 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás