„Elvesztettem a szuperhősöm” – Zokogva búcsúzott fia a viharban elhunyt édesapától

A Helene hurrikán pusztításának már több mint 116 áldozata van az Egyesült Államokban.



Megosztás
Szerző: K. C.
Létrehozva: 2024.10.01.
Egyesült Állam Aidan Bowles Helene hurrikán

A 71 éves Aidan Bowles-t holtan találták egyszintes házában az Egyesült Államokban, miután lecsapott a Helene hurrikán. Az ír származású férfi úgy döntött, hogy az otthonában marad, annak ellenére, hogy kötelező evakuálási parancsot adtak ki.

gyertya, gyász, halálhír, tragédia
Fotó:  unsplash

Aidan fia, Sam egy szívhez szóló közösségi média bejegyzésben osztotta meg gyászát: „Nem is tudom, mit mondjak, ma nem csak az apámat vesztettem el, hanem a szuperhősömet is. Az a férfi volt a legerősebb és legokosabb ember, akivel valaha is találkoztam, igazán nagy hatással volt nem csak rám, hanem mindenkire, akivel kapcsolatba került. Tényleg elveszett vagyok nélküle, nemcsak apa és fia voltunk, hanem legjobb barátok, üzleti partnerek és a hősöm. Sajnos apám nem élte túl a tegnap esti Helene hurrikánt, és ma kora reggel otthonában elhunyt.”

„Ezt nem lehet egykönnyen kiverni a fejedből” – tette még hozzá a történtek hatása alatt állva.

A gyászoló fiú sokkoló részleteket mesélt apukája megtalálásával kapcsolatban. Mint kifejtette, Bowles úr holtteste a komód alá volt szorulva, és sárral volt bemocskolva. A feltételezések szerint vízbe fulladt.

Bowles úr emlékét felidézve szomszédja elárulta, hogy 2022 decemberében elvesztette a feleségét, Sabrinát. De még azután is melegszívűségéről ismerték a környéken, az étkezdéjébe szívesen tértek be: „Az egyik csodálatos tulajdonsága az volt, hogy mindig leült az emberek mellé, és beszélgetett velük, amikor betértek az éttermébe enni”.









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás