A kutyájával együtt tűnt el egy idős bácsi Budapestről, családja kétségbeesve keresi

Egy ország aggódik a 69 éves férfiért, akit családja keres. Mutatjuk, hol látták utoljára Terjéki Ottót, mielőtt eltűnt.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2024.10.26. 13:45
eltűnt Ottó Fehérvárcsurgó rendőrség Budapest

A Metropol információi szerint a Budapest VII. kerületében született, magyar állampolgárságú Terjéki Ottó 2024. augusztus 14-én szerdán eltűnt, ami előtt utoljára Budapest VIII. kerületében, a Mindszenty Bíboros tér mellett, a Rácz Aladár köz környékén látták. Azóta semmi hír a 69 éves férfiról, akit a Budapest VI. kerületi Rendőrkapitányság mellett rokona Csilla is keres.

rendőr, rendőrség, rendőrautó, járőr, nyomozás, baleset, bűntény, eltűnt, gyilkosság, betörés, rablás, bűnügy
Terjéki Ottó eltűnt, a rendőrség 2024. augusztus 14. óta keresi Fotó: Gé

Az interneten több eltűnésekkel foglalkozó Facebook-csoportban is olvasható, hogy Ottót mióta eltűnt, azaz augusztus közepe óta nem látta senki. Egyre többen osztják meg ugyanis az erről szóló posztot, melyet még Csilla tett ki. Ebből többek között az is megtudható, hogy Ottó, a Liza névre hallgató keverék kutyájával indult el otthonról, autóval és a Fejér vármegyei Fehérvárcsurgóra készült. Oda azonban már nem érkezett meg és azóta semmi életjelet nem adott magáról, továbbá a telefonján sem elérhető, ami azóta még csak ki sem csörög.

A rendőrség, valamint Ottó rokona Csilla is arra kéri az embereket, hogy aki az ITT LÁTHATÓ úr jelenlegi tartózkodási helyével kapcsolatban bármilyen információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen vagy telefonon bármelyik rendőri szervnél.

Kérlek járjatok nyitott szemmel és ha látjátok bármelyiket jelezzétek!

- hangsúlyozta Csilla.

A körözési eljárást lefolytató értesítési címe egyébként 1063 Budapest, Szinyei Merse Utca 4., telefonszáma pedig +36 - 1 - 461 - 8141. A rendőrségi körözésből emellett az is kiderül, hogy Ottó 2024. október 28-án hétfőn ünnepli 70. születésnapját.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás