Dráma az M6-oson: hihetetlen, mi tűnt fel a Budapest felé vezető oldalon, kivonultak a hatóságok

Egy autó utánfutójáról esett az úttestre egy disznó.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2024.10.22. 11:40
Módosítva: 2024.10.22. 13:33
Budapest m6 sertés

A napokban érkezett bejelentés arról, hogy az M6-os autópálya Budapest felé vezető oldalán, Bátaszék térségében egy autó utánfutójáról egy disznó az úttestre esett, és az állat az alagút útján zavarja a forgalmat.

M6 alagút disznó
A járőrök segítettek. (Fotó: police.hu)

A Bátaszéki Autópálya Alosztály járőrei gyorsan az alagúthoz értek, ahol nem mindennapi látvány fogadta őket. Az állat az úttest melletti járdán feküdt. A disznó tulajdonosa elmondta, hogy a sertést utánfutón szállították, amikor a tükörből azt látta, hogy a pótkocsi oldalfala lenyílt, a négylábú pedig leesett az utánfutóról. Elmondása szerint biztonságos helyre félreállt, és próbálta az állatot visszaterelni a kocsihoz, azonban ez nem sikerült neki. A rendőrök a sertés tulajdonosának segítségével tudták a négylábút kiterelni az alagútból, s végül közös erővel emelték vissza az utánfutóra. Az állatmentés idejére az alagutat lezárták.

Ez a hétvégi kora reggeli veszélyes „kaland” szerencsésen ért véget, nem történt baleset az útra esett állat miatt. A sofőr ellen szabálysértési feljelentést tettek - írja a police.hu.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás