Brutális baleset: kamion ütközött össze autóval Lakiteleknél

A személyautóból feszítővágóval kellett kimentenie a tűzoltóknak a sofőrt.



Megosztás
Szerző: M. N.
Létrehozva: 2024.10.17. 14:40
Módosítva: 2024.10.17. 15:22
személyautó Lakiteleknél kamion

Összeütközött egy személyautó és egy kamion szerda (október 16.) délután a 44-es főúton, Lakiteleknél. A Nyárlőrinci úton történt balesethez többek között a Lakiteleki Önkéntes Tűzoltóság tagjai rohantak. A tűzoltóknak kellett az autó sofőrjét feszítővágó segítségével kimenteni az autóból. Parancsnokuk, Müller Ferenc avatta be lapunkat a részletekbe.

baleset
A sofőrt ki kellett szabadítani a baleset után – Fotó: Lakiteleki Önkéntes Tűzoltóság 

A kamionnak csak a bal eleje, míg a személyautónak az egész oldala megsérült a balesetben a 26-os kilométernél. A helyszínre több tűzoltóság tagjai, mentősök és rendőrök is érkeztek.

baleset
A kamionnak az eleje sérült a balesetben – Fotó: Lakiteleki Önkéntes Tűzoltóság 

Perceken belül kint voltak az egyesületünk tagjai a helyszínen, ahol egy kamionos és egy személyautót vezető sofőr ütközött össze

 – kezdte a parancsnok. 

baleset
A baleset után kórházba szállították a sofőrt – Fotó: Lakiteleki Önkéntes Tűzoltóság 

Azt a rendőrség feladata kideríteni, hogy hogyan történt a baleset, mi csak a helyszíni mentést végeztük. Mint például a műszaki mentést, illetve – mivel a személyautóban csak egy fő ült – az ő mentését. A sofőrt feszítővágó segítségével kellett kiszabadítani, majd kiemelni az autóból. Őt végül átadtuk a mentősöknek, akik kórházba szállították.

Hat nappal ezelőtt hasonló baleset történt

Október 11-én baleset miatt lezárták az M1-es autópálya Győr felé vezető oldalát Bábolnánál, ahol két jármű ütközött össze. A szerencsétlenségben többen megsérültek – írta az MTI. A rendőrség arról számolt be, hogy eddig tisztázatlan okból egy autó az előtte haladó járműnek ütközött a sztráda 94-es kilométerében. Ahogyan az később kiderült, egy autó és egy kamion ütközött össze. A baleset helyszínétől két kilométeres torlódás keletkezett.



 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás