Jól meglepődött a vendég, amikor megkapta a számlát.
A VG írja, hogy egy férfi elment egy Fejér vármegyei étterembe, ahol nem kérte az étlapot, majd rendelt magának egy marhapörköltet galuskával. Mint kiderült, az étkezés 21 ezer forintba került, amit hirtelen ki sem tudott fizetni, ezért zálogba elkérték tőle a kocsikulcsát – a vendég a sokk után hazavonatozott, majd elutalta az étteremnek az összeget.
Mint kiderült, a marhapörkölt azért került ennyibe, mert különleges eljárással készül, ugyanis két napig, nagyon lassan párolják az egyedülálló, prémium minőségű húst, és egyszerre nem tudnak belőle sokat készíteni.
Az étterem tulajdonosa szerint megalapozatlan a vendég panasza, mely szerint figyelmeztethette volna őt a pincér, hiszen szerinte visszataszító és méltatlan lenne, ha a felszolgáló megjegyzést tenne a kiszemelt étel árára – a férfi amúgy sem kérte az étlapot, pedig azon korrekt módon feltüntették az árakat.
Nem akar lemaradni a Metropol cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi hetente három alkalommal elküldjük Önnek a legjobb írásokat!
Feliratkozom a hírlevélre