Tömegesen vásárolja a kamulájkokat Magyar Péter

Így dicsérteti magát a gátakon.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.09.20. 14:32
Módosítva: 2024.09.20. 14:36
Magyar Péter profil vásárolt kamulájkok rajongó

Pénteken nagy tömegben vietnámi és thai álprofilok jelentek meg Magyar Péter Facebook-oldalán, ahonnan azonnal lájkolni kezdték a baloldali messiás magamutogató bejegyzéseit.

A százas nagyságrendben vásárolt kamulájkok egy nappal azután bukkantak fel, hogy a Tisza Párt elnöke arról panaszkodott követőinek, hogy az oldalának nagyon bezuhant az elérése. Véletlen egybeesés ?

 

Magyar Péter távol-keleti rajongókat vásárolt magának

Magyar Péter Facebook-oldalán a Ripost néhány óra alatt több száz kamuprofilt számolt össze, melyek csak és kizárólag „lájkolják” a politikus bejegyzéseit. A kamukedvelések olyan vietnámi és thai profiloktól jöttek, melyeket úgynevezett bot- vagy trollfarmokról vásároltak meg drága pénzért azért, hogy a „nagy elérés” látszatát keltsék a politikus oldalán. A lájkolók nyilvánvalóan egyetlen szót sem értenek Magyar „árvízi” bejegyzéseiből.

A Tisza-elnök bejegyzéseit százas nagyságrendben kedvelik kamuprofilok (A magyar neveket kitakartuk.)

Mivel a  vietnámi és thai profilok óriási tömegben, egyik percről a másikra bukkantak fel, egyértelműen néhány órával ezelőtt fizettek értük. 

A villámgyors akcióra közvetlenül azután került sor, hogy Magyar Péter a minap panaszkodott híveinek, hogy a „Facebook-algoritmust nagyon letekerték”, és bezuhant az elérése…

Magyar Péter a minap még az alacsony elérés miatt panaszkodott…

 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás