„Te vagy a legfényesebb csillag az égen Alex” – 15 éves fiút kell eltemetnie a családjának

Szörnyű baleset vetett véget egy fiatal életnek. Túl korán ragadták el Alexet a családjától.



Megosztás
Szerző: K. C.
Létrehozva: 2024.09.09.
Alex tragédia baleset

Tragikus módon bajba került és megfulladt egy tizenéves fiú egy gyönyörű kirándulóhelyen. A 15 éves Alex Crookot szombaton nyilvánították halottá, miután rátaláltak a vízi sportközpontban. A baleset annak ellenére következett be, hogy a személyzet kétségbeesetten próbálta megtalálni és megmenteni a fiatal életét. Végül kihúzták a vízből, de már nem tudták újraéleszteni.

gyertya, gyász, halálhír, tragédia
Fotó:  unsplash

A rendőrök szerint az iskolás fiú halálát nem tekintik gyanúsnak. Alex családja azóta létrehozott egy JustGiving oldalt, hogy pénzt gyűjtsön a temetésére. Megható módon egy nap alatt több mint 2000 fontot (több mint kilencszáz ezer forintot) adományoztak a részükre.

A nagynénje, Rachel Marron azt mondta: „Azért hoztam létre ezt az oldalt, hogy segítsek a bátyámnak és Alex édesanyjának a fiuk megrázó elvesztése után. Képzelhetitek, egy 15 éves fiú temetésének a megszervezése olyan dolog, amit senkinek sem szabadna átélnie.”
 


Alex nagyszülei hozzátették: „Te vagy a legfényesebb csillag az égen, Alex. Mindig a szívünkben leszel, fiam. Minden szeretetünk a nagyitól és a nagypapától.”









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás