Megdolgozott az ötösért: autójába hempergett a tanárnő a diákjával

A nő a börtönt elkerülte, de ezt nem úszta meg.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.09.21. 05:30
szex kirúgás tanár-diák viszony rendőrség lebukás

Egy tanárnő, aki elkerülte a börtönt, miután lefeküdt egy 15 éves diákkal az autójában, azonban az iskolája most elmarasztalta a tettéért.

szex nő ágy
A tanárnő a lakásán, majd a kocsijában is lefeküdt a diákjával Fotó: Pexels

A 34 éves Siobhan McLean akkor találkozott a fiúval, amikor egy dél-lanarkshire-i középiskola tanulók támogatásáért felelős vezetőjeként dolgozott az intézményben. A nő segített a gyerek rokonának az egyetemi jelentkezésekkel kapcsolatban, és tanulmányi órákat is tartott, amelyeken a fiú részt vett.

McLean később a közösségi médiában vette fel a kapcsolatot a tinédzserrel, amit üzenetváltások követtek, mielőtt egy éjszakai szórakozás után lefeküdtek volna egymással egy lakásban. Azonban a szexuális tevékenységet később is folytatták, a nő BMW-jében a Craignethan Castle egyik parkolójában, a lanarkshire-i Blackwood közelében lévő Craignethan Castle-ben 2022 szeptemberében.

Az iskolai segítő megjelent a Hamilton Sheriff Bíróságon, ahol beismerte, hogy intim együttléte volt a diákkal. Tavaly októberben 300 óra közmunkára ítélték, valamint három évre felügyelet alá helyezték. Azonban a rá kirótt büntetések sora itt még nem értek véget, ugyanis a skót Általános Tanügyi Tanács (GTCS) most visszavonta tanári megbízatását. A nő akkor oktathat újra az iskolában, ha bizonyítani tudja, hogy alkalmas a munkája elvégzésére.

A volt pedagógusra 12 hónapos eltiltást szabtak ki, és megtiltották, hogy felügyelet nélkül kapcsolatba lépjen a sajátján kívül más gyerekekkel. Az egyedülálló anyuka emellett ötéves eltiltásra is számíthat az áldozattal vagy annak családjával való kapcsolattartás miatt - írja a Daily Star.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás